رسیدگی به مشکلات مکاتب پامیرها ولایت بدخشان

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۳ - ۱۲:۲۱
رسیدگی به مشکلات مکاتب پامیرها ولایت بدخشان

وزارت معارف_بدخشان: عبدالسمیع ابدیار رییس معارف در دیدار با نمایندگان ولسوالی پامیرات در دفتر کاری اش ضمن خوش آمدید و قدر دانی آنها نسبت به شوق و علاقمندی شان به معارف تاکید نمود که به تمام مشکلات و چالش های معارف پامیرات رسیدگی صورت خواهد گرفت.
رییس معاف در این دیدار از مردم پامیر خواست تا مکاتب شان را فعال و فرزندان خویش را به جهت آموزش و پرورش به مکتب روان کنند.
آقای ابدیار اضافه نمود مردم بدخشان معارف دوست هستند و در گوشه و کنار این ولایت تلاش می نمایند با همه مشکلات فرزندان شان را جهت کسب آموزش به مکتب روان و با معارف همکار می باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۱۲
Background image

شیخ محمد شریف حلیمی از سوی رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معارف به‌عنوان رئیس جدید معارف ولایت پروان معرفی شد

بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا، 
شیخ محمد شریف حلیمی از سوی محترم شیخ محمد طاووس طارق، رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معارف به عنوان رئیس جدید معارف ولایت پروان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف در یک سفر رسمی عازم ولایت بادغیس شد

هیئتی به رهبری محترم الحاج مولوی جنت‌گل عزیز، رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف به ولایت بادغیس سفر کرده و طی نشستی با محترم الحاج مولوی محب الله احسان رئیس معارف و آمران برنامه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۱
Background image

برگزاری برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای ۶۷۵ تن از معلمان، آمران، سرمعلمان و اعضای شوراهای تعلیمی مکاتب در ولایت بغلان

از آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۵ هـ.خ تا اکنون، در راستای ارتقای ظرفیت مسلکی و بهبود کیفیت روند آموزشی، برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های انکشاف مسلکی در ولایت بغلان برگزار شده که حدود ۳۷۵ تن. . .

بازگشت به اخبار