دکتر بلخی در بازدید از لیسه خصوصی افغان- سویس نمبر2 بر نگاه برابر معارف به مکاتب دولتی و غیردولتی تاکید کرد

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۵ - ۱۴:۱۸
پوهنې وزیر ډاکتر بلخي د کابل ښار افغان- سویس ۲ نمبر خصوصي لیسې څخه لیدنه وکړه

وزارت معارف- کابل: دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف در بازدیدی از لیسه خصوصی افغان- سویس نمبر 2 تاکید کرد که مکاتب دولتی و غیردولتی جایگاه برابری برای معارف دارد.

وزیر معارف از صنوف این لیسه بازدید و متناسب با وضعیت درسی هر صنف با شاگردان در رابطه با اهمیت درس و تصمیم گیری برای آینده حرفوی آنها صحبت کرد.

دکتر بلخی یگانه راه نجات افغانستان را سواد فراگیر در کشور توصیف کرد و به همین منظور از شاگردان خواست تا مشتاقانه و با تکیه بر روحیه شجاعت و جسارت راه تعلیم و تربیه را پیش بگیرند.

در این بازدید همچین مدیر، معلمین و شاگردان ضمن قدردانی از توجه وزیر معارف به مکاتب خصوصی مشکلات خود را با دکتر بلخی به اشتراک گذاشتند.

گفتنی است لیسه خصوصی افغان- سویس نمبر2 واقع در حوزه 17 تعلیمی شهر کابل بوده که حدود 300 شاگرد دختر و پسر دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به اعلان ۲۵ بست اعضای علمی انکشاف مسلکی مدرسین ریاست معارف شهر کابل

وزارت معارف به منظور سپردن کار به اهل آن و جهت شفافیت در پروسه استخدام افراد واجد شرایط، به  تعداد(٢٥) بست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برای شماری از معلمان ساینس و آزمایشگاه‌های مکاتب در ولایت غور کارگاه آموزشی آغاز گردید

برای ۱۴ تن از معلمان ساینس و مسوولان آزمایشگاه‌های مکاتب ولسوالی دولت‌یار ولایت غور،کارگاهِ آموزشی ۶ روزه «ساینس‌محیطی» آغاز گردید.
این برنامهٔ آموزشی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

برگزاری کارگاه علمی و فرهنگی برای طلاب مدارس دینی در ولایت هرات

کارگاه علمی و فرهنگی تحت عنوان «نقش جوانان مسلمان در تاریخ اسلام، جنگ فکری غرب علیه جوامع اسلامی و راه‌های مقابله با آن»، با حضور بیش از ۲۵۰ تن از طلاب مدرسهٔ امام جعفر و مدرسهٔ امام. . .

بازگشت به اخبار