وزیر معارف با محصلین دارالعلوم بی بی عایشه صدیقه (رض) دیدار و گفتگو کرد

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۸ - ۱۰:۳۰
پوهنې وزیر د بي بي عایشه صدیقه (رض) دارالعلوم له زده کړیالانو سره لیدنه او خبرې اترې وکړې

وزارت معارف-کابل: دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشور در بازدیدی از دارالعلوم بی بی عایشه صدیقه(رض) بازدید و با مدیر و محصلین این دارالعلوم صحبت و گفتگو کرد.

در این بازدید دکتر بلخی در رابطه با ضرورت توجه هر چه بیشتر محصلین در دارالعلوم ها و طالبان دختر و پسر در مدارس به مطالعه و تجهیز به فناوری های جدید روز دنیا تاکید کرد.

دکتر بلخی عنوان کرد که وزارت معارف در استراتژی جدید خود در دهه معارف به ایجاد اصلاحات و توسعه کیفی دارالعلومها و مدارس دینی توجه مضاعف دارد.

در این بازدید مدیر، اساتید و محصلین این دارالعلوم مشکلات خود را از جمله نبود کتابخانه، مسجد و اطاق کمپیوتر با رهبری وزارت معارف به اشتراک گذاشتند.

وزیر معارف بر پیگیری و حل این مشکلات تعهد سپرد.

گفتنی است دارالعلوم بی بی عایشه صدیقه (رض) شهر کابل دارای ۱۴۵۰ محصل از صنف اول تا ۱۴ است.

این دارالعلوم در دو تایم درسی به محصلین ارائه خدمات تحصیلی میدهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۶
Background image

تهداب گذاری ساختمان جدید یک باب مکتب به هزینه ۲۰ میلیون افغانی در ولایت جوزجان

سنگ تهداب تعمیر جدید متوسطه چیدره ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان به ارزش ۲۰ میلیون افغانی با حضور مسئولان ریاست معارف و مقامات ادارات محلی و نمایندگان اداره مهاجرین این ولایت گذاشته شد.
آم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

مساعدت قرطاسیه برای شاگردان یتیم و بی بضاعت مکاتب در ولایت لوگر

برای ۳۰۰ تن شاگردان یتیم و نیازمند در ولایت لوگر، کمک‌هایی در بخش مواد درسی صورت گرفت.
این کمک برای شاگردان مکاتب خواجه محمد اکبر، جویک و سید حسین کمیدان (وابسته به مرکز لوگر) از سوی یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۰:۱۴
Background image

برگزاری سیمینار برای پرسونل اداری ریاست معارف ولایت کابل

سیمینار آموزشی یک‌روزه در بخش‌های پلان‌سازی و تهیه گزارشات اداری و کاری به‌هدف ارتقای ظرفیت، برای کارمندان اداری ریاست معارف ولایت کابل (مرکز و ولسوالی ها) با حضور محترم الحاج مولوی. . .

بازگشت به اخبار