بازدید وزیر معارف از لیسه شمس المشایخ شهر کابل و تعهد بر حل مشکلات این لیسه

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۱ - ۱۳:۱۶
بازدید وزیر معارف از لیسه شمس المشایخ شهر کابل و تعهد بر حل مشکلات این لیسه

وزارت معارف- کابل: دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشور در سلسله بازدیدهای خود از شماری از مکاتب حوزه 5 تعلیمی شهر کابل، به لیسه شمس المشایخ رفت و در جمع شاگردان و معلمین این لیسه حاضر شد.

دکتر بلخی ضمن بازدید از صنوف، از یکایک شاگردان در رابطه با تصمیم برای آینده تحصیلی و شغلی آنها پرسش‌هایی مطرح و بر نقش تک تک دانش آموزان در رشد سواد جامعه و حرکت به سوی استقلال و خودکفایی کشور تاکید کرد.

وزیر معارف همچنین وضعیت صنوف را از حیث معیاری بودن بررسی و تعهد سپرد در بخش ترمیم و بهسازی صنوف فرسوده و آسیب دیده پیگیری‌های لازم صورت می گیرد.

در این بازدید مدیر، معلمین و شاگردان در فضایی صمیمانه مشکلات خود را با وزیر معارف به اشتراک گذاشتند.

گفتنی است لیسه شمس المشایخ واقع در حوزه 5 تعلیمی شهر کابل دارای بیش از 2 هزار شاگرد دختر و پسر بوده که این شاگردان در دو تایم در 88 صنف درسی مشغول به کسب تعلیم می‌باشند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۶
Background image

تهداب گذاری ساختمان جدید یک باب مکتب به هزینه ۲۰ میلیون افغانی در ولایت جوزجان

سنگ تهداب تعمیر جدید متوسطه چیدره ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان به ارزش ۲۰ میلیون افغانی با حضور مسئولان ریاست معارف و مقامات ادارات محلی و نمایندگان اداره مهاجرین این ولایت گذاشته شد.
آم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

مساعدت قرطاسیه برای شاگردان یتیم و بی بضاعت مکاتب در ولایت لوگر

برای ۳۰۰ تن شاگردان یتیم و نیازمند در ولایت لوگر، کمک‌هایی در بخش مواد درسی صورت گرفت.
این کمک برای شاگردان مکاتب خواجه محمد اکبر، جویک و سید حسین کمیدان (وابسته به مرکز لوگر) از سوی یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۰:۱۴
Background image

برگزاری سیمینار برای پرسونل اداری ریاست معارف ولایت کابل

سیمینار آموزشی یک‌روزه در بخش‌های پلان‌سازی و تهیه گزارشات اداری و کاری به‌هدف ارتقای ظرفیت، برای کارمندان اداری ریاست معارف ولایت کابل (مرکز و ولسوالی ها) با حضور محترم الحاج مولوی. . .

بازگشت به اخبار