55 هزار کارمند معارف در کابل و ولایات مشرقی بایومتریک شدند

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۴/۸ - ۱۰:۴۱

وزارت معارف- کابل: در جریان ایجاد اصلاحات در سیستم منابع بشری وزارت معارف و ثبت بایومتریک اطلاعات کارمند این وزارت، تاکنون 55 هزار کارمند در کابل و ولایات مشرقی ثبت بایومتریک شدند.

در حوزه ولایات مشرقی که شامل ننگرهار، نورستان، کنر و لغمان می‌شود تاکنون 10 هزار نفر ثبت بایومتریک شده‌اند و در مجموع با شهر و ولایت کابل به 55 هزار اطلاعات ثبت شده در سیستم بایومتریک می‌رسد.

وزارت معارف اعلام می‌دارد که پروسه ثبت بایومتریک کارمندان معارف ادامه دارد و تا پایان سال 98 اطلاعات تمامی کارمندان این وزارت درج سیستم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۲
Background image

برگزاری برنامهٔ علمی، اصلاحی و تربیتی برای شماری از معلمان در تالار جلسات وزارت معارف

از سوی هیئت مرکزی تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور اصلاح فکری و اخلاقی، تعلیم و تربیه سالم و تقویت ارزش‌های اسلامی، برنامهٔ یک‌روزهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

بازگشت به اخبار