گزارش کوتاه خبری از چند فعالیت ریاست معارف ولایت کندهار

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - ۱۴:۱
د کندهار له پوهنې ریاست څخه خبرونه

▪مولوی فخرالدین نقشبندي رئیس معارف ولایت کندهار با هیئت همراه از مرکز تعلیمی ساینس و تکنالوزی این ریاست دیدار نمود.
موصوف ضمن ستایش از فعالیت استادان این مرکز، تعهد سپرد تا مرکز تعلیمی متذکره و لابراتوارهای مکاتب این ولایت را با وسایل و تجهیزات ضروری مجهز سازد.

▪الحاج مولوي فخرالدين نقشبندي رئیس معارف ولایت کندهار با اشتراک در محفل فراغت ۴۸ تن از حافظان دارالعلوم نجم الهدی، ضمن مبارکی به فارغان، از مردم خواست تا با تشویق اولاد های شان به تعلیم، از نظام آموزشی حمایت نموده و در راستای غنامندی نظام تعلیمی و تربیتی کشور بیشتر از پیش تلاش نمایند.

▪به حمایت مالی موسسه SHAO  شعبات آمریت معارف ولسوالی غورک ولایت کندهار با سیستم برق سولری مجهز گردید.  آمر معارف ولسوالی یاد شده از موسسه متذکره تشکری نمود و گفت: با نصب سیستم برق آفتابی، بخش بزرگی از مشکلات این آمریت از میان برداشته شد.

▪ آمر تعلیمات اسلامی ریاست معارف ولایت کندهار در یک سفر کاری به ولسوالی میوند این ولایت، جهت بهبود امور تعلیمی با مسوولان معارف ولسوالی و مدیران مکاتب، گفتگو نمود.

▪اخیرآ احمدالله هوتک به صفت مدیر اجراییه لیسه شهیدعظیم الله در مربوطات حوزه شهری کندهار تعیین و از سوی حافظ مولوي معاذالله آمر نظارت تعلیمی این شهر به همکارانش معرفی گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار