پیرامون« نقش استاد در تربیه شاگرد » برای معلمین مکاتب ولایت بادغیس سیمینار داده شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۱:۶
aa\X

سیمینار یک روزه تحت عنوان نقش معلم در تربیه شاگردان از سوی ریاست معارف ولایت بادغیس برای هفتاد تن از معلمین معارف شهری در سالون کنفرانس های ریاست معارف آن ولایت برگزار گردید.

محترم الحاج مولوی محب الله احسان، رئیس معارف ولایت بادغیس، ضمن خوش آمدید برای مهمانان، اهداف این سیمینار را برای حاضرین تشريح نموده و افزود؛ وزارت معارف جهت ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در کشور، تلاش می نماید تا استادان مدارس و مکاتب را از آخرین دستاورد های علمی و شیوه های نوین تدریس با خبر سازد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۵۸
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت پکتیکا اخذ شد

ریاست معارف ولایت پکتیکا از حدود ۴۲۰ تن م.جاهدینی که به‌سبب مصروفیت‌های ج.هادی، آموزش‌های‌شان ناتمام باقی مانده بود، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان معارف آن ولایت می گویند که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

بازگشت به اخبار