پایان ورکشاپ کارمندان ریاست نظارت و ارزیابی وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۳:۱۹
12

ورکشاپ ارتقای ظرفیت های کاری که برای کارمندان ریاست نظارت و ارزیابی معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف سه روز پیش دایر گردیده بود، اینک با ایراد سخنانی از مولوی غلام ربی ربانی رئیس آن ریاست اختتام یافت.

به گفته مسئولین آن ریاست: هدف از تدویر ورکشاپ یاد شده برای کارمندان ریاست نظارت و ارزیابی، آشنایی بیشتر آنها را به میتود های علمی ارزیابی ها، تقویه و پیشرفت دانش مسلکی کارمندان در بخش تکنالوژی و دیتابیس و یک سلسله موضوعات شامل لایحه وظایف آنها، می باشد.

رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف طی صحبت های که داشت، داشتن دانش مسلکی و ظرفیت های کاری کارمندان را از عناصر اساسی و مهم اداره عنوان نموده و آن را برای کارمندان ضروری دانست.

سپس یک تن به نمایندگی از دیگران، راه اندازی این گونه سیمینار ها و نشست های آموزشی را برای کارمندان مهم توصیف کرده و از اهتمام رهبری وزارت معارف و بالاخص ریاست نظارت و ارزیابی در جهت تدویر ورکشاپ های یاد شده قدردانی نموده و به تداوم آن تاکید کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار