وقف بیش از ۷ جریب زمین برای اعمار دو باب مکتب در ولایت نورستان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۲۵
4158

باشندگان معارف‌دوست ولسوالی مندول ولایت نورستان، به هدف اعمار و  توسعه نهاد های تعلیمی در آن ولایت، ۷.۵ جریب زمین را برای ساخت دو باب مکتب در قریه های کویشت و لینر آن ولسوالی وقف نمودند که اسناد آن که به مسئولین محلی ریاست معارف ولایت نورستان تسلیم داده شد.
قابل یادآوریست که اهالی علم پرور قریه کویشت کار ساخت ۸ صنف جدید درسی را برای مکتب آن قریه که مصرف آن مبلغ ۵۰۰ هزار افغانی برآورد شده، آغاز نموده اند.
رهبری وزارت معارف از حمایت های مردم به معارف استقبال کرده و از مساعدت اهالی ولسوالی مندول ولایت نورستان برای ساخت مکاتب یاد شده قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده به کشور در معارف شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل طی سال ۱۴۰۴ تعلیمی در نزدهمین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، از  ۳۵۰ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۱
Background image

خلاصه دستاوردهای سه ماه اخیر ریاست معارف ولایت خوست

۱. در ولسوالی اسماعیل‌خیل مندوزی، با همکاری یک نهاد خیریه، به هزینه ۵۵۰ هزار افغانی ۸ صنف درسی ساخته شده است.

۲. با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۳۹۰ تن معلمان کارگاه‌های آموزشی «. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست معارف ولایت سرپل از بیش از ۳۰۰ تن امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت سرپل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از حدود ۳۰۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار