وقف اضافه از ۱۲ جریب زمین برای یک باب مکتب در ولایت میدان وردگ 

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۰:۱۱
21

اهالی علم پرور روستا های مانجر باباخیل و بوستان باباخیل در مربوطات ولسوالی چک ولایت میدان وردگ جمعا به مساحت ۱۲،۰۷۱  جریب زمین ملکیت شخصی شان را که در جوار  لیسه آبکذار موقعیت دارد غرض ساخت صنوف درسی جدید به لیسه مذکور اهداء نمودند.
به گفته مسئولین معارف آن ولایت، در نظر است تا از آن زمین برای اعمار تعمیر حاوی صنوف درسی و محیط سبز در لیسه یاد شده استفاده به عمل آید.
رهبری وزارت معارف از حمایت های باشندگان علم دوست ولایت میدان وردگ و به ویژه اهالی قریه های یاد شده سپاسگزاری و قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۵:۲۳
Background image

هیأت معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف از شماری مراکز آموزشی در ولایت لغمان نظارت کرد

هیأت معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف، از روند آموزشی لیسهٔ رشتوی روشان و مکتب خصوصی اخلاص قانع در شهر مهترلام، مرکز ولایت لغمان نظارت کرد.
در نخست، هیأت وزارت معارف با اعضای انکشاف. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۵:۱۸
Background image

افتتاح ساختمان جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت پروان

ساختمان جدید یک باب مدرسه دینی در ولسوالی بگرام ولایت پروان به هزینه مجموعی ۱۰ میلیون افغانی از کمک یکی از معارف‌دوستان بنام حاجی عبدالجبار صدیقی، در دو منزل اعمار گردیده، طی مراسمی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۵:۱۶
Background image

افتتاح آزمایشگاه فعالیت‌های عملی برای یک‌مکتب در ولایت نورستان

برای مکتب متوسطه پرونز در مرکز ولایت نورستان، از سوی وزارت معارف یک باب آزمایشگاه عملی ایجاد گردید.
مسوولان و معلمان مکتب مذکور از ایجاد این آزمایشگاه اظهار خرسندی نموده و می گویند اینک. . .

بازگشت به اخبار