وزیر معارف کشور تعمیر های دو باب مکتب را در ولایت بامیان افتتاح‌نمود

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۴:۳۰
سشی

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا وزیر معارف کشور، طی سفری که به ولایت بامیان داشت، به همراهی محترم مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان، تعمیر های جدید دو لیسه را در ولسوالی‌های سیغان و یکاولنگ آن ولایت رسما افتتاح کرد.

این تعمیرها که به هزینه ۴۶ میلیون افغانی از مساعدت مالی یک نهاد همکار با معارف، ساخته شده‌اند، هریک از آن ها شامل ۱۶ صنف درسی، لابراتوارها، سالون‌های کنفرانس، اتاق‌های اداری و میدان‌های بازی می‌باشند.

هم چنان، آغاز کار پروژه ترمیم ۴۶ باب مکتب و نصب سیستم برق آفتابی برای ۲۴ مکتب در ولایت بامیان نیز به ارزش مجموعی ۶۳ میلیون افغانی از سوی وزیر معارف افتتاح شد.

وزیرمحترم معارف در مراسم افتتاحیه مکاتب و پروژه های یاد شده، گفت: این معارف براساس نیازمندی های موجود، ایجاد فضای مناسب درسی را برای شاگردان در اولویت های کاری خویش قرار داده و در تطبیق این اصل تلاش مضاعف می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۱۰
Background image

ترمیم صنوف درسی یک مکتب به هزینه نزدیک به ۲۰۰ هزار افغانی در ولایت جوزجان

هفت صنف درسی مکتب الحاقیه لیسه ینگی‌آریغ شهر شبرغان، مرکز ولایت جوزجان، به حمایت مالی باشندگان محل، به هزینه بیش از ۱۸۰ هزار افغانی ترمیم شده است.
محترم الحاج مولوی لعل‌جان راشد، رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴
Background image

کار ترمیم دو باب مکتب به ارزش بیش از ۳ میلیون افغانی در ولایت هرات آغاز شد

پروژهٔ ترمیم مکتب کبیسه در ولسوالی گذره و اعمار چهار صنف درسی در صحن مکتب علی‌آباد ولسوالی زیرکوه ولایت هرات، رسماً آغاز شد.
این پروژه‌ها با هم‌کاری یکی از نهادهای هم‌کار با معارف به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۲
Background image

فشرده چند خبر ولایاتی معارف

- لوگر
یک حلقه چاه آب آشامیدنی به مصرف بیش از ۳۰ هزار افغانی برای مکتب خواجه ویس بابا در مربوطات ولسوالی محمد‌آغه ولایت لوگر، از سوی افراد خیر حفرشده است.

- ارزگان
به هدف زیبایی و. . .

بازگشت به اخبار