نگاهی به کار و فعالیت ریاست معارف ولایت کابل
▪طی محفلی بزرگی با اشتراک منسوبان ریاست معارف ولایت کابل، علمای کرام و جمع کثیری از مردم محل به تعداد ۸۰ تن از دوره حفظ قرآن کریم و دوره ناظری از مدرسه دینی الجامعه بحرالعلوم ولسوالی گلدره این ولایت فارغ و دستار فضیلت بر سر آنان گذاشته شد.
عالمان دین طی سخنان شان از فارغان خواستند تا با درک جایگاه شان در جامعه، مصدر خدمت و تربیت اولاد وطن به روحیه اسلامی و وطن دوستی شده و در این راه تلاش های خسته گی ناپذیر نمایند.
▪طبق خبر دیگر از ریاست معارف شهر کابل:
دفتر موسسه یونیسف به تعداد ۹۵ تخته خیمه برای ریاست معارف شهر کابل کمک نموده تا این خیمه ها را برای مکاتب که به کمبود صنوف درسی مواجه اند توزیع نمایند.
رئیس معارف شهر، ضمن تشکر از موسسه یاد شده افزود: معارف شهر برخاطر حل مشکل کمبود صنوف درسی، به تعداد۷۰۰ باب خیمه ضروت دارد.
▪در یک خبر دیگر:
موسسه OCCD در همکاری با آمریت معارف ولسوالی خاکجبار ولایت کابل به خاطر جذب معلمان جدید برای ۴۰ صنف تعلیمات محلی و تسریعی تحت حمایت خویش، پروسه رقابت آزاد را راه اندازی کرده و از نزد ۲۰۰ داوطلب امتحان اخذ نمود.
▪ همچنان:
آمران معارف و نظارت تعلیمی ولسوالی چهارآسیاب ولایت کابل یکجا با نماینده گان موسسه OCCD از جریان امتحان ۵۰ باب صنف تعلیمات محلی در این ولسوالی دیدار نموده و برای شاگردان صنوف یاد شده البسه و قرطاسیه توزیع نمودند.
▪هکذا در یک خبر دیگر:
مسوولان معارف ولسوالی موسهی ولایت کابل میگویند: مدرسه تعلیم القرآن در مربوطات این ولسوالی محفل دستار بندی ۸ تن از حافظان قرآنکریم را با اشتراک علما، شماری از مجاهدین امارت اسلامی و نمایندگان مردم آن ولسوالی دایر نموده است.
▪حسب یک خبر:
مسوولان معارف ولسوالی پغمان ولایت کابل می گویند: ضمن نظارت از روند امور اداری و تدریسی مدرسه امام ابوحنیفه در روستای ارغندی این ولسوالی، کمک های نقدی معینیت تعلیمات اسلامی را نیز به مهتمم های مدارس پغمان توزیع نمود.
