نگاهی بر خبرهای معارف ولایات
پنچشیر
رئیس معارف ولایت پنجشیر در جلسه اداری لیسه پسرانه باد قول بازارک اشتراک و خاطر نشان ساخت که خواستار معارف با کیفیت و توسعه نظام آموزشی در کشور است و از تمام مسئولین خواست تا آنها نیز در این جهت تلاش نموده و هم دساتیر مسئولین دعوت و ارشاد را در نظر داشته و آن را رعایت نمایند.
بغلان
ریاست معارف ولایت بغلان برای پر کردن ۴ بست خالی قرار دادی آن ریاست از نزد ۳۲ تن متقاضی واجد شرایط امتحان اخذ نمود.
قرار است از این میان۴ چهار تن آنها را معیارهای امتحان را تکمیل کرده باشند در بست های متذکره استخدام شوند.
در یک خبر دیگر:
الحاج مولوی محمد نور عزيزی رئیس معارف ولایت بغلان، با بزرگان و متنفذین شیعه مذهب آن ولایت ملاقات نمود.
در این دیدار ساکنان یاد شده، مشکلات مکاتب و چالش های آموزشی فرزندان شان را با وی در جریان گذشته و خواهان همکاری در این زمینه گردیدند که بالمقابل رئیس معارف آن ولایت وعده هر نوع همکاری را به ایشان سپرد.
نورستان
هیئت تفتیش ریاست معارف ولایت نورستان به ولسوالی برگمتال آن ولایت رفته تا فعالیت انجام شده سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ آمریت معارف و مکاتب آنجا را مورد بررسی قرار داده و نتایج آنرا با رهبری ریاست شریک نماید.
لغمان
مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف ولایت لغمان در دیدار با نمایندگان یکی از نهاد های کمک کننده به معارف آن ولایت، در مورد آغاز و چگونه گی پیشبرد پروژه ترمیماتی ۲۰ باب مکتب آن ولایت، بحث نمود.
