نخستین جلسه "هماهنگی تمویل کنندگان" در پیوند با نصاب تعلیمی با حضور معین نصاب وزارت معارف برگزار شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲ - ۱۲:۲۷
نخستین جلسه "هماهنگی تمویل کنندگان" در پیوند با نصاب تعلیمی با حضور معین نصاب وزارت معارف برگزار شد

وزارت معارف- کابل: نخستین جلسه "هماهنگی تمویل کنندگان" در پیوند با نصاب تعلیمی با حضور معین نصاب وزارت معارف برگزار شد.

هدف از تدویر این جلسه، بهبود همکاری و هماهنگی چندجانبه میان معینیت انکشاف نصاب و تربیه معلم و تمویل کنندگان خارجی در رابطه با برنامه‌های توسعه نصاب تعلیمی بود.

این جلسه به رهبری مرجان متین معین انکشاف نصاب و تربیه معلم با حضور و مشارکت هشت نهاد تمویل کننده و نمایندگان ریاست تربیه معلم، ریاست نصاب و کمیته تخنیکی انکشاف نصاب وزارت معارف برگزار گردید.

معین نصاب تعلیمی وزارت معارف در این جلسه چکیده ای از پیشرفت‌های کاری، چالش ها فراروی برنامه اصلاحی نصاب تعلیمی را با اشتراک کنندگان جلسه شریک ساخت؛ همچنین، در بخشی از صحبت‌های خویش تاکید نمود که توسعه و بازنگری نصاب تعلیمی یک پروسه دشوار، چند بعدی و پیچیده نه تنها در افغانستان و بلکه در کشورهای دیگرهم می‌باشد.

او افزود که روند بازنگری و اصلاح نصاب تعلیمی باید مبتنی بر واقعیت‌ها و خواست‌های جامعه استوار باشد.

جلسه هماهنگی با مشارکت و گفتمان جمعی ادامه یافت و شرکت کنندگان دیدگاه‌های عمیق و نظریات سازنده و متنوع خویش را بیان نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۱۵
Background image

ایجاد یک صنف مجهز کامپیوتر برای یک باب مکتب در ولایت خوست

یک صنف مجهز کمپیوتر به ارزش ۲۲۱ هزار و ۳۶ افغانی برای لیسه مرکزی ولسوالی زازی‌میدان ولایت خوست به همکاری مالی هموطنان معارف‌دوست و علاقه‌مندان به علم، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۵
Background image

معین مالی و اداری وزارت معارف به ولایت زابل عزیمت نمود

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، دریک سفر رسمی به ولایت زابل عزیمت نموده و در نشستی با الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۲
Background image

مساعدت حدود دو میلیون افغانی از سوی مردم با نهاد‌های تعلیمی در ولایت سرپل

در نتیجه همکاری و حمایت مردم از معارف از طریق شورا‌های تعلیمی مکاتب و مدارس در ولسوالی البدر ولایت سرپل، مبلغ دو میلیون افغانی کمک مردمی برای حمایت و تقویت بخش‌های مختلف معارف در آن. . .

بازگشت به اخبار