مساعدت ۷۰۰ هزار افغانیگی با دو باب مکتب در ولایت هرات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۴:۳۵
5555

از سوی مردم محل و اعضای شوراهای مکاتب، با مکتب های شیرین عظیم و استقلال مرکز ولایت هرات مساعدت ۷۰۰ هزار افغانی پول نقد صورت گرفته است.

این کمک‌ها در بخش اعمار پنج صنف درسی و حفر یک حلقه چاه عمیق آب آشامیدنی صحی برای مکاتب مذکور به مصرف رسیده است که به اثر آن مشکل کمبود صنف درسی در مکتب شیرین عظیم و معضل نبود آب آشامیدنی در مکتب استقلال آن ولایت برطرف گردیده است.

رهبری وزارت معارف کشور از مساعدت های مردم به نظام تعلیمی کشور و بالاخص حمایت های مالی مردم معارف پرور ولایت هرات به این وزارت، قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار