مجلس رهنمودی در آمریت سواد آموزی معارف ولایت لوگر 

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱ - ۹:۳۹
مجلس رهنمودی در آمریت سواد آموزی معارف ولایت لوگر 

مجلس پلانگذاری آمریت سواد آموزی ریاست معارف ولایت لوگر برای سال جدید تعلیمی ۱۴۰۱ دایر شد.

درجلسه مدیران بخش آموزش سواد، مولوی سردار احمد آخندزاده آمر سواد آموزی ریاست مذکور حاضر بود که روی پلان های کاری و تدریسی در پیوند به سواد بحث شد.
در مجلس تصمیم گرفته شد تا هر چه زودتر پلان های کاری سال جدید تعلیمی خویش را ترتیب تا غرض منظوری به مقام ریاست معارف آن ولایت  ارایه گردد.
طبق هدایت ریاست معارف ولایت متذکره، پلان های کاری ادارات آن ریاست بعد از منظوری، از طریق رسانه های محلی با مردم شریک خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۶
Background image

کار بازسازی ۴۹ مکتب در ولایت لوگر، نزدیک به تکمیل شدن است

ریاست معارف ولایت لوگر اعلام کرد که ۹۸ درصد کار بازسازی تعمیرها و ملحقات ۴۹ باب مکتب در این ولایت تکمیل و در نظر است به زودی به بهره‌برداری سپرده شوند.
کار پروژه های مذکور حدود ۷ ماه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۴
Background image

ایجاد صنف سوادآموزی در مرکز ولایت غور

به‌منظور کاهش میزان بی‌سوادی، یک‌باب کورس سوادآموزی در منطقه «دره‌قاضی» شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، ایجاد شد. 
به گفته مسئولان در ریاست معارف ولایت غور با ایجاد این صنوف، زمینهٔ آموزش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۲:۳۹
Background image

ترمیم و اعمار ساختمان‌ های مراکز تعلیمی در ولایت بامیان به هزینه نزدیک به ۱۷۰ میلیون افغانی

مسئولان در ریاست معارف ولایت بامیان می‌گویند که در جریان سال گذشته ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم ۳۲ باب مکتب و مدرسه و اعمار تعمیرات جدید برای سه مکتب در ولسوالی‌های سیغان و یکاولنگ نمبر۱ این. . .

بازگشت به اخبار