فعال سازی دو باب مکتب در ولایت فراه

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۱۲:۱۹
15

دو باب ابتدائیه در روستای های تیلی کمند و سیاکوشی ولسوالی گلستان ولایت فراه که از سال‌ها به این سو غیرفعال بودند، به اثر پیشنهاد مردم محل و اهتمام ریاست معارف آن ولایت، دو باره فعال و درب آن به روی کودکان قریه های یاد شده، باز گردید.

رهبری ریاست معارف ولایت فراه از اهالی ولسوالی مذکور خواست تا جهت غنامندی و توسعه معارف آن ولسوالی بیشتر از پیش تلاش نموده و فرزندان شان را به در مسیر علم و دانش سوق دهند.

اهالی قریه های یاد شده نیز از توجه ریاست معارف در راستای فراهم سازی زمینه های آموزش برای فرزندان شان تشکر نمودند.

قابل ذکر است که با فعال شدن دو باره ابتدائیه های یاد شده، زمینه آموزش برای ۹۰۰ تن طفل فراهم گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار