فشرده چند خبر از معارف ولایات
بدخشان
جهت اصلاح و تکمیل مسوده پلان ملی معارف مبنی بر تحلیل وضعیت تعلیمی و تربیتی از سوی مسئولین ریاست های معارف مرکز و ولایات سراسر کشور، اینک جلسه مشورتی با حضور داشت رئیس معارف و هیئت رهبری ریاست معارف ولایت بدخشان، در سالون جلسات ریاست معارف آن ولایت تدویر یافت.
در این جلسه هیئت ریاست پلان وزارت معارف، ضمن ارائه معلومات خواهان نظریات اشتراک کننده گان در مورد پلان یاد شده گردید.
هلمند
الحاج مولوی محمد عوض انصاری رئیس معارف ولایت هلمند و هیئت همراه شان در یک سفر کاری به ولسوالی گرشک آن ولایت رفته و ضمن بررسی وضعیت آموزشی مکاتب و مدارس دینی آن ولسوالی در جهت بهبود و شگوفایی معارف به مسئولین مربوطه مشوره و هدایت لازم داد.
ننگرهار
مفتی حبيب حضرت حقانی رئیس معارف ولایت ننگرهار از فعالیت های لیسه مرکزی، شولگر و تعداد از مدارس دینی ولسوالی در بابای آن ولایت نظارت به عمل آورد و برای مسئولین روی کیفیت خوب درسی تاکید نمود.
بادغیس
جلسه اداری ریاست معارف ولایت بادغیس تحت سرپرستی مولوی محب الله احسان رئیس معارف آن ولایت با اشتراک آمران و مدیران آن ریاست دایر گردید.
در این جلسه پیرامون تطبیق تشکیل جدید و پیامد های اصلاحی آن بحث و تصامیم لازم گرفته شد.
غزنی
الحاج مولوی میر نصیر احمد حسینی رئیس معارف ولایت غزنی با نماینده گان موسسه« نجات افغان ها از فقر» دیدار نمود.
در این نشست مسئولین موسسه یاد شده کارکردها و مشکلات خود را با رئیس معارف شریک ساخته و خواهان همکاری در فراهم سازی تسهیلات گردیدند.
