"صنف ما، خانه ما" بر روی دیوار مکاتب و همبستگی اهل معارف در پاکیزگی محیط درسی

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۳:۴۶
"صنف ما، خانه ما" بر روی دیوار مکاتب و همبستگی اهل معارف در پاکیزگی محیط درسی

وزارت معارف- کابل: پس آنکه دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور به هدف پاکیزگی محیط درسی و رعایت اصول بهداشتی شعار "صنف ما، خانه ما" را در ابتدای سال روان تعلیمی عنوان کرد، مکاتب با بهره گیری از این شعار و نصب آن در صنوف، همبستگی خود را با رهبری وزارت در این مورد نشان دادند.

اینجا لیسه عالی "عبدالهادی داوی" در حوزه نهم تعلیمی شهر کابل است که شعار "صنف ما، خانه ما" بر دیوارها و صنوف درج شده است.

دکتر بلخی در بازدید از این مکتب ضمن ابراز خرسندی از این عمل نیک مدیر، معلمین و شاگردان، عنوان کرد که شعار "صنف ما، خانه ما"، عموم جامعه را دعوت به حفظ رعایت اصول بهداشتی در محیط زندگی بویژه محیط تعلیمی کرد.

شاگردان لیسه عالی "عبدالهادی داوی" ضمن قدردانی از توجه وزیر معارف به اطفال افغانستان؛ تعهد سپردند که شعار صنف ما، خانه ما را سرلوحه خود در دوران تعلیم قرار دهند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۲:۱
Background image

مساعدت نزدیک به ۴۰ هزار افغانی با یک باب مکتب در ولایت پکتیا

برای مکتب متوسطهٔ سری‌ قلعه مربوط ولسوالی احمدآباد ولایت پکتیا از سوی بزرگان قومی مبلغ ۳۹ هزار و ۲۰۰ افغانی مساعدت مالی صورت گرفته است.
محترم الحاج مولوی عبدالقیوم فاروقی رئیس معارف آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

ساخت تعمیرات جدید برای شماری از مکاتب در ولایت جوزجان

اخیرا کار پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی چهار باب مکتب در ولایت جوزجان، به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی با حمایت مالی یک اداره همکار تکمیل و با حضور مسوولان معارف و مقامات ولایت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

روند نصب سیستم‌های برق آفتابی برای ۸ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد

این سیستم‌ها که با حمایت مالی یک نهاد کمک‌کننده به هزینه ۳۶ هزار و ۸۰۰ دالرتهیه شده است در نظر است که در ۸ باب مکتب آن ولایت نصب و مورد استفاده قرار گیرند که هر سیستم آن توانایی تولید. . .

بازگشت به اخبار