سیمینار علمی در رابطه به امتحانات مشترک ثانویه و مافوق‌ثانویه مدارس دینی، از سوی معینیت تعلیمات اسلامی برگزار شد

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۰:۳۸
5415

سیمینار علمی امتحان مشترک مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف طی محفلی با حضور معین محترم تعلیمات اسلامی، شماری از رؤسای آن معینیت و سایر ریاست های مرکزی وزارت معارف، علمای کرام آغاز شد.
در ابتدا محترم الحاج مولوی کرامت‌الله آخندزاده، معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، در سخنان خود، ضمن ارائه برخی توصیه‌های ضروری به مسئولان امتحانات، نگرانان و مدیران اداری، گفت:
«این امتحان برای طالبان اهمیت بسیار بالایی دارد و تلاش‌های ما نتیجهٔ خود را از طریق همین امتحانات به دست می‌آورد؛ بنابراین ضروری است که امتحانات با شفافیت کامل برگزار شود. وی افزود؛ نیت‌های خود را برای رضای الله تعالی خالص سازید، به مادیات اهمیت ندهید و این امتحان و سوالات آن را به‌عنوان یک امانت در نظر بگیرید.»
همچنان معین محترم وزارت معارف افزود که به‌منظور تأمین شفافیت، از سوی وزارت معارف برای هر زون یک تیم نظارتی تعیین شده است تا بر روند امتحانات نظارت نماید.
سپس رئیس مدارس و دارالحفاظ‌ ها، معلومات مفصل در مورد طرزالعمل و محتوای امتحانات به مسئولان موظف امتحان ارائه نموده و اظهار خوش‌بینی نمود که مصمم است امتحانات در تطابق به طرزالعمل نافذه اخذ خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۲
Background image

آغاز کارگاه‌های ظرفیت‌سازی برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت پکتیکا

برای ۶۰ تن از معلمان و ۱۵ تن سرمعلمان شماری از مکاتب در ولسوالی‌های متاخان، خوشامند، جانی‌خیل و وازی‌خواه ولایت پکتیکا، کارگاه‌های سه روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی آغاز شده است.
هدف از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۰
Background image

کمک نقدی ۴۰۰ دالری به یک لیسه در ولایت لوگر

به لیسه پسرانه محمد جان خان در قریه زاهدآباد ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، مبلغ ۴۰۰ دالر کمک نقدی صورت گرفته است.
این کمک نقدی از سوی خانواده محترم شهید محمد جان خان صورت گرفته که برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۵
Background image

سفر هیئت ریاست تعلیمات خصوصی وزارت معارف به ولایت هرات

هیئتی به رهبری محترم  قاری عبدالباسط حقانی، رئیس تعلیمات خصوصی وزارت معارف به منظور بازدید و نظارت از مکاتب و مراکز آموزشی خصوصی وارد ولایت هرات گردید.
هیئت نخست با محترم مولوی محمد. . .

بازگشت به اخبار