سیمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست معارف غور برگزار شد

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۰ - ۱۴:۴
سیمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست معارف غور برگزار شد

وزارت معارف_غور: سیمینار آموزشی ارتقای ظرفیت برای ۴۰ تن از کارمندان اداری ریاست معارف ولایت غور از طرف ریاست عمومی منابع بشری وزارت معارف در سالن ریاست معارف برگزار گردید.

استاد احمد صابر نوری رئیس معارف غور از برگزاری این سیمینار آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست معارف غور، اظهار خرسندی نموده و از همه اشتراک کننده گان این سیمینار خواست که از این ورکشاپ آموزشی بصورت درست و مفید استفاده کنند.

رئیس معارف غور گفت، که برگزاری سیمینار های آموزشی میتواند سبب ارتقای ظرفیت کارمندان شده و ظرفیت آنان را افزایش دهد.

این سیمینار آموزشی سه روزه از سوی ترینران بخش ارتقای ظرفیت منابع بشری وزارت معارف در همکاری با مدیریت عمومی منابع بشری ریاست معارف غور در بخش اداره و مدیریت راه اندازی شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

آغاز کار ساخت یک مکتب به هزینه ۱۵۹ هزار دالر در ولایت بدخشان

کار اعمار ساختمان لیسه پایان‌شهر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان به هزینه ۱۵۹ هزار دالر به حمایت مالی شخصیت معارف‌دوست این ولسوالی، محترم الحاج خواجه عبدالجبار صدیقی آغاز شد.
به گفته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۴
Background image

اشتراک اعضای علمی و مسلکی مدرسین ریاست معارف ولایت لوگر در ورکشاپ میتودیکی

ورکشاپ آموزشی و میتودیکی یک‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی ۳۱ تن اعضای بخش انکشاف علمی و مسلکی مدرسین مرکز و ولسوالی‌های ولایت لوگر، در ریاست معارف آن ولایت برگزار شد.
این ورکشاپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۱
Background image

اشتراک فرزندان مهاجرین برگشت کننده به ولایت لغمان در امتحان تثبیت سویه تعلیمی

به سلسله اخذ امتحان ارزیابی سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده به وطن در ولایت لغمان، اینک ریاست معارف ولایت مذکور از ۹۰ تن اطفال یاد شده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به. . .

بازگشت به اخبار