سیمینار آموزشی برای کارمندان بخش های اداری مراکز تعلیمی ولایت هلمند برگزارشد

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۴:۱۸
555

به منظور ساده‌سازی فرآیند اداری متمرکز بر مراجعین، سیمینار یک‌روزه آموزشی برای کارمندان بخش های اداری ریاست معارف و مراکز تعلیمی ولایت هلمند با حضورمحترم الحاج مولوی محمد عوض انصاری رئیس و مسئولان معارف، هیئت پروسه های اداری ریاست اصلاحات اداری و خدمات ملکی، برگزار شد که در آن مسئولان و مدیران اداری شماری زیادی از مدارس و مکاتب آن ولایت اعم از مرکزی و ولسوالی ها شرکت کرده بودند.

در آغاز رئیس معارف ولایت هلمند، در سخنرانی خود از تلاش‌های هیئت مهمان قدردانی کرده و از شاملان سیمینار تقاضا کرد تا موضوعات سیمینار را به دقت یادداشت کرده و به سایر همکاران خود انتقال دهند.

سپس، محترم مفتي فریداحمد غزنوي، معاون ریاست ساده‌سازی پروسه اداری، اطلاعاتی درباره اهداف و اهمیت ساده‌سازی فرآیندهای مراجعین ارائه داد.

قابل یادآوریست که این سیمینار بخشی از تلاش‌های گسترده‌ اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای بهبود شفافیت اداری، افزایش ظرفیت های کاری کارمندان خدمات ملکی و تسهیل ارائه خدمات به مراجعین می باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار