سلسله اخبار سفر دکتر بلخی به آمریکا/8

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۵ - ۱۵:۵۸
سفر دکتر بلخی به آمریکا

وزیر معارف با مسئول بنیاد آغا خان در آمریکا دیدار و گفتگو کرد

وزارت معارف- واشنگتن: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور در جریان سفر خود به ایالات متحده آمریکا، با "علیم والجی" مسئول بنیاد آغا خان در آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که در حاشیه سمینار مرکزی مدیران ارشد تعلیم و تربیه نهاد ECW(تعلیم منتظر نمی‌ماند) در واشنگتن صورت گرفت؛ طرفین زمینه‌های همکاری بیشتر برای اطفال افغانستان و دسترسی متوازن آنها به خدمات تعلیمی را بررسی کردند.

دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور در جریان این دیدار ضمن تشریح دستاوردهای این وزارت در حوزه خدمات آموزشی 34 ولایت افغانستان به شمول مرکز؛ آسیب‌ها و مشکلات معارف در این کشور را نیز تشریح کرد.

دکتر بلخی با اشاره به وضعیت خدمات تعلیمی و چالش‌های موجود در مناطق کوهستانی افغانستان نظیر ساحات پامیر، خواستار حمایت مالی بنیاد آغا خان از برنامه‌های انکشافی تعلیم و تربیه در این مناطق کوهستانی شد.

"علیم والجی" مسول بنیاد آغا خان در ایالات متحده آمریکا نیز در این دیدار ضمن قدردانی از دستاوردهای رهبری وزارت معارف، بنیاد آغا خان را همکار وزارت معارف برای اطفال افغانستان و انکشاف خدمات آموزشی دانست.

قابل ذکر است دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف جهت اشتراک در سمینار مرکزی نهاد ECW(تعلیم منتظر نمی‌ماند) و رایزنی با مقامات و چهره‌های سرشناس و آکادمیک بین‌المللی برای حمایت بیشتر از تعلیم اطفال افغانستان به تاریخ 22 حمل(11 آپریل) به ایالات متحده سفر کرده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۲:۱
Background image

مساعدت نزدیک به ۴۰ هزار افغانی با یک باب مکتب در ولایت پکتیا

برای مکتب متوسطهٔ سری‌ قلعه مربوط ولسوالی احمدآباد ولایت پکتیا از سوی بزرگان قومی مبلغ ۳۹ هزار و ۲۰۰ افغانی مساعدت مالی صورت گرفته است.
محترم الحاج مولوی عبدالقیوم فاروقی رئیس معارف آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

ساخت تعمیرات جدید برای شماری از مکاتب در ولایت جوزجان

اخیرا کار پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی چهار باب مکتب در ولایت جوزجان، به هزینه نزدیک به ۸ میلیون افغانی با حمایت مالی یک اداره همکار تکمیل و با حضور مسوولان معارف و مقامات ولایت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۴۰
Background image

روند نصب سیستم‌های برق آفتابی برای ۸ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد

این سیستم‌ها که با حمایت مالی یک نهاد کمک‌کننده به هزینه ۳۶ هزار و ۸۰۰ دالرتهیه شده است در نظر است که در ۸ باب مکتب آن ولایت نصب و مورد استفاده قرار گیرند که هر سیستم آن توانایی تولید. . .

بازگشت به اخبار