سفر هیئت وزارت معارف به ولایت هرات

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲ - ۹:۴۸
14

هئیتی متشکل از ریاست های پلان و انسجام امور ولایات وزارت معارف دریک سفر کاری به ولایت هرات رفته و طی جلسهء که با رئیس، هیئت رهبری ریاست معارف و علمای دینی آن ولایت داشت، در ارتباط به مسودهٔ پلان ملی سه ساله معارف معلومات داده و از اشتراک کننده گان جلسه در مورد غنامندی آن نظر خواهی نمود.

در این جلسه روی ساختار پلان سه ساله ملی معارف، که شامل تحلیل وضعیت تعلیمی و تربیتی سراسر کشور می باشد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مولوی رحمت‌الله جابر رئیس معارف هرات، در رابطه به تهیه و اهمیت پلان مذکور صحبت نموده و آنرا برای تمام ادارات، ازجمله برای وزارت معارف یک امر ضروری و مهم دانست.

در پایان اشتراک کننده گان نظریات شان شان جهت تکمیل نمودن پلان ارایه نمود که از سوی هیئت یادداشت گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار