سفر هیئت اعزامی وزارت معارف تحت ریاست معین تعلیم و تربیه به ولایات غربی کشور

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۶ - ۸:۴۷
poikjh

تحت ریاست الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف، هیئتی به ولایات غربی کشور( هرات، فراه و نیمروز ) و ولایت جنوبی( هلمند ) رفته تا از  جریان تعلیم و تربیه در ولایت های متذکره از نزدیک دیدن نماید.
هیئت نخست به ولایت هرات تشریف برده و با والی ولایت یاد شده، رئیس معارف و آمرین بخش های مختلف اعم از  مرکزی و ولایتی آن  ریاست ، علمای کرام و مسئولان اتحادیه دارالمعلمین های خصوصی آن  ولایت  دیدار نموده، پیشنهادات، مشوره ها و خواست های ملاقات کنندگان را استماع  و در راستای حل آنها وعده همکاری سپرد.
هیئت برای مسئولان ریاست معارف ، آمرین معارف و نظارت ولسوالی های ولایت یاد شده، در موارد آتی :
تشکیل وزارت معارف، رعایت سلسله مراتب در امور اداری، پلان های کاری، مدیریت اصول، لایحه وظایف کارمندان و سایر موضوعات مورد علاقه سیمینار دایر کرده و داشته های ارزشمند علمی خویش را با آنها شریک ساخت.
همچنان در این سفر، هیئت از مدرسه جهادی، دارالعلوم غیاثیه، لیسه غیاث الدین غوری، دارالایتام و شماری از مراکز تعلیمی این ولایت هم دیدن نمود.
سپس هئیت به ولایات فراه، نیمروز و هلمند تشریف برد.
هیئت یاد شده ، مانند ولایت هرات، در ولایات یاد شده نیز به خاطر ارتقای ظرفیت آنها برای مسئولان و کارمندان معارف ولایات مذکور اعم از مرکزی  و ولسوالی ها، سیمینار دایر کرده، با مسئولان بخش های تعلیمی، علمای ولایت های متذکره دیدار و ملاقات نمود.
مشوره ها، پیشنهادات و آنها را به صورت حضوری استماع نموده و از یک تعداد مراکز تعلیمی و تربیتی در ولایات متذکره نیز دیدن کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۷
Background image

آغاز کار ترمیم و بازسازی یک باب مکتب در ولایت پکتیکا

کار ترمیم و بازسازی ساختمان لیسه احمدیه در ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به هزینه حدود ۴۰۰ هزار افغانی از مساعدت مالی مهتممان و برزرگان قومی منطقه آغاز شده است.
توقع می رود که با ترمیم و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۵
Background image

آغاز کارگاه ارتقای ظرفیت برای ۱۲۰ تن از معلمان و مسئولان مکاتب در ولایت غور

برای ۱۲۰ تن از معلمان، سرمعلمان، مدیران و آمران مکاتب شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، برنامهٔ ۸ روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» آغاز شد.
اشتراک کنندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۲
Background image

توزیع مواد درسی به شاگردان نیازمند یک دارالعلوم در ولایت نیمروز

برای ۲۱۰ تن از شاگردان دارالعلوم عالی نبوی (صلی‌الله علیه وسلم) در شهر زرنج، مرکز ولایت  نیمروز، به مساعدت مالی بنياد خیریه حبیب‌یار کیف و لوازم درسی توزیع گردید.

بازگشت به اخبار