سفر سرپرست وزارت معارف به ولایت خوست

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۶ - ۱۲:۴۵
هعا
الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در حالی که از طرف مولوی اول گل ایوبی رئیس نصاب و انکشاف مسلکی معلمین همراهی می شد، در راس یک هیئت، عازم ولایت خوست شد.
ابتداء سرپرست این وزارت به مقرریاست معارف ولایت یاد شده تشریف برده و در مجلسی حضور یافت که مولوی فیض الله جمال حقانی رئیس و مسئولین ریاست معارف ولایت خوست اشتراک نموده بودند.
در آغاز مجلس رئیس معارف ولایت مذکور ضمن خوش آمدید سرپرست وزارت معارف و هیئت معیتی شان را به آن ولایت، راپور مختصر کارکرد ها و دستاورد های ریاست مربوطه شان را به حضور هیئت بیان داشت که بعد از ارزیابی های لازم، مورد قبول رهبری این وزارت قرار گرفت.
به تعقیب آن سرپرست وزارت معارف در همراهی با رهبری و مسئولین معارف ولایت خوست، جهت بررسی و ملاقات با مسئولین و شاگردان شماری از مدارس و مکاتب، به مدرسه جامعه مظهر العلوم، جامعه اسلامیه دو سرکه و لیسه های مرکزی آزادی مینه، شهید مطیع الله و آمریت معارف ولسوالی اسمعیل خیل آن ولایت رفته و از نزدیک با منسوبان نهاد های تعلیمی متذکره دیدار و ملاقات نمود.
در این دیدار ها که به صورت جدا گانه صورت گرفت، رهبری وزارت معارف به ارتقای کیفیت تعلیمی و عنامندی و تقویه تعلیمات دینی و عصری تاکید کرده، اذغان داشت که تلاش می کنیم با تمام امکانات برنامه های مذکور را تطبیق نمائیم.
در مقابل مسئولین مراکز تعلیم ذکر یافته نیز تشریف آوری سرپرست وزارت معارف را به مدارس و مکاتب شان خیر مقدم گفته و با نهایت خرسندی از سفر شان به آن ولایت ستایش کردند.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۱۰
Background image

بهره برداری یک محراب مسجد برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

یک محراب مسجد برای مدرسه دینی سروریه در ولسوالی زرغون‌شهر ولایت پکتیکا، به هزینه ۵۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ساخته شده و طی نشستی با حضور مسوولان معارف آن ولایت به بهره. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۷
Background image

مساعدت مواد درسی برای شماری از معلمان مکاتب در ولایت لوگر

با حدود ۲۷۴۶ تن معلم در مکاتب مرکز و ولسوالی های ولایت لوگر به تعداد ۷۴ بسته مواد تدریسی به ارزش ۷ هزار و ۶۵۹ دالر مساعدت شده است.
مواد درسی یاد شده که از سوی یک نهاد همکار با معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۵:۵
Background image

سفر کارشناسان نظارتی معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف به ریاست معارف ولایت سرپل

کارشناسان نظارتی معینیت تضمین کیفیت وزارت معارف با حضور در ریاست معارف ولایت سرپل، طی نشستی با محترم مولوی رحمت‌الله جابر، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و مدیران ریاست معارف ولایت سرپل. . .

بازگشت به اخبار