سفر رسمی رئیس عمومی منابع بشری وزارت معارف به ولایت تخار

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۱۱:۳۴
غ

مفتی محمد یوسف ثاقب رئیس عمومی منابع بشری و انکشاف اداره وزارت معارف در ادامه سفرهای ولایتی شان، اینک وارد  ولایت تخار شد.
در ابتداء موصوف و هیئت معیتی شان با الحاج مولوی حزب الله مبشر رئیس معارف ولایت یاد شده دیدار نموده و طی یک کارگاه آموزشی، برای آمران معارف مرکز و ولسوالی ها و کارمندان ذیربط ریاست معارف تخار، پیرامون تطبیق یک صد هزار بست منظور شده به  مدارس و نهاد های دینی، مقرری کارمندان تدریسی و اداری برای این بست ها در مراکز تعلیمات اسلامی، شرایط تاسیس نهادهای تعلیمات دینی در آن ولایت، برای شاملان معلومات ارایه نمود.
الحاج مولوی حزب الله مبشر رئیس معارف تخار ضمن اینکه از رهبری ا.ا. افغانستان و به ویژه وزارت معارف از بابت اختصاص ۱۰۳۸ بست به مدارس دینی تخار اظهار امتنان کرد، خاطر نشان ساخت که با استفاده از تمام امکانات دست داشته در راستای تربیت اولاد وطن و توسعه نظام تعلیمی کشور تلاش و جد و جهد می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار