سرپرست وزیر وزارت معارف با مسؤلین اتحادیه دارالمعلمین ها ديدار نمود

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۲۱:۱

محترم شیخ نورالله منیر سرپرست وزیر وزارت معارف ا.ا.ا با مسئولین اتحادیه دارالمعلمین ها دیدار و روی موضوعات تدریسی، اداری و سایر مشکلات موجود در این راستا گفتگو نمودند.

در ابتداء وزیر معارف تشریف آوری استادان مذکور را خیر مقدم گفته و از آنها خواست تا فرزندان آینده کشور را به روحیه اسلامی و حسن وطندوستی و با تازه ترین دستاورد های علمی و میتودیکی در جهت تعلیم و تعلم سالم اولاد وطن آموزش بدهند.

متعاقباً نمایندگان اتحادیه مذکور ضمن اینکه مشکلات و چالش های فرا راه دارالمعلمین ها را برشمردند، طرح پیشنهادی خویش را در زمینه حل مشکلات و بهبود وضعیت امور تدریسی دارالمعلمین ها به مقام وزارت معارف ارایه داشته و از مقام وزارت معارف خواستند تا بودجه دارالمعلمین ها را که از سوی حکومت قبلی معطل قرار داده شده بود، دو باره به دارالمعلمین ها باز گردانده شود.

بالمقابل شیخ نور الله منیر سرپرست وزیر وزارت معارف، در مورد حل مشکلات و چالش های موجوده دارالمعلمین ها و هم طرح پیشنهادی اتحادیه مذکور وعده هر گونه حمایت وهمکاری را سپرده و افزود که بعد از مشوره های لازم در حل آن تصامیم مقتضی اتخاذ خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۵
Background image

توزیع وسایل دفتری و تدریسی  به مکاتب ولایت لوگر 

توزیع ۹ قلم وسایل اداری و تدریسی که ارزش آن به یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می رسد، از سوی یک نهاد کمک‌کننده با وزارت معارف به ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد.
قابل یادآوری است که با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده در ولایت‌ پکتیکا

ریاست‌ معارف ولایت پکتیکا از ۱۰۳ تن اطفال مهاجرین عودت کننده به وطن، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان‌ که با حضور مسئولان معارف آن ولایت برگزار شد قرار است واجدین شرایط جهت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۳۷
Background image

تهداب‌گذاری تعمیر یک باب مکتب به حمایت مالی مردم محل در ولایت دایکندی

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب متوسطه «ده‌غوچی» در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی به هزینه اولیه بیش از یک میلیون افغانی، از حمایت مالی مردم محل طی مراسمی گذاشته شد.
قرار است است این مکتب. . .

بازگشت به اخبار