رقابت های ا.مارت شناسی میان شاگردان مدارس و مکاتب در ولایت پکتیکا

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۳:۵۸
sgf

مسابقات ا.مارت شناسی میان ۲۵۰ تن شاگردان مدارس و مکاتب ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا راه اندازی شد.

از جریان این رقابت های علمی علاوه از مسئولین معارف، یک تعداد مسئولین اطلاعات و فرهنگ و سایر ادارات محلی، علماء و استادان ولسوالی یاد شده نیز نظارت کردند.

به گفته مسئولین، هدف از راه اندازی این چنین رقابت ها، آشنایی جوانان به جهاد مقدس و برحق بیست ساله مردم افغانستان می باشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار