راپور هفتگی فعالیت های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۲:۲۰
74

شنبه ۱۴۴۵/۱۰/۱۸هجری قمری الی پنجشنبه مورخ ۱۴۴۵/۱۰/۲۳هجری قمری ( از ۸ ثور الی ۱۴۰۳/۲/۱۳ هجری شمسی).

در هفته که گذشت مسئولین و مبلغین ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف از لیسه های نمبر یک و نمبر ۲ ولسوالی میربچه کوت، لیسه ده یحیی ولسوالی ده سبز، لیسه پوهاند عبدالشکور رشاد و چند باب مکاتب خصوصی در ولسوالی بگرامی ولایت کابل دیدن نمودند.

مبلغین و مسئولین ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در این دیدار ها با مسئولین، معلمین و شاگردان مکاتب ذکر شده از نزدیک دیدن و ملاقات نموده، برای آنها مشوره ها و رهنمود های دینی ارائه نمودند و به آنان اذعان داشتند که باید از سنت های پسندیده منجی عالم بشریت، حضرت محمد(صلی الله علیه وسلم) در وظایف یومیه و تمام امور زندگی شان پیروی نمایند، صورت و سیرت خود را به سنت آن حضرت( صلی الله و علیه وسلم)آن وفق دهند و هم در حلقات دروس دینی حضور فعال داشته باشند.

طبق گزارشات واصله از ریاست های معارف ولایت ها و حوزه های تعلیمی ریاست معارف شهر کابل، در تمام نهاد های تعلیمی و تربیتی وزارت معارف ( مرکز و ولایات)حلقات درسی ادامه داشته و مبلغین مطابق به تقسیم اوقات ترتیب شده، از جریان دروس نظارت به عمل آورده و امور محوله را به وجه احسن انجام داده اند.

در مقابل مسئولین و شاگردان لیسه های یاد شده از حضور مسئولین ریاست ارشاد ودعوت وزارت معارف استقبال کرده و‌ وعده دادند که تمام اصول و ارزش های دین مقدس اسلام را رعایت می کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار