راه اندازی ورکشاپ میتودیکی برای مسئولان مدارس در ولایت لغمان

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۵:۸
23132

ریاست معارف ولایت لغمان با همکاری اعضای علمی انکشاف مسلکی در ولسوالی بادپښ آن ولایت، ورکشاپ علمی و میتودیکی را به منظور ارتقای ظرفیت های مسلکی اداری و تدریسی برای مهتممین، مدرسین و مسئولین مدارس آن ولسوالی برگزار کرد.

در این ورکشاپ، معلومات مفصل درباره شناخت میتود، کاربرد آن و انواع مختلف میتودها (سوال و جواب، لکچر، فعالیت گروهی و ...) ارائه شد.

مسئولان معارف ولسوالی یاد شده، در سخنرانی افتتاحیه از مدرسین خواست تا بدون پلان درسی تدریس نکنند و پلان‌های درسی خود را بر اساس لایحه، نصاب و طرزالعمل‌های وزارت معارف تهیه نموده، روند تدریس را بر اساس میتودولوژی پیش ببرند.

هم چنان وی بر جذب شاگردان جدید به مدارس و مکاتب تاکید کرده، مدرسین و مهتممین را تشویق کرد تا از طریق منابر مساجد به مردم آگاهی داده در این کمپاین سهم فعال بگیرند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار