رئیس حفظ و مراقبت تعمیرات وزارت معارف عازم ولایت هرات شد

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۵:۲۸
14

هیئتی مشترکی از وزارت های معارف و امور مهاجرین و عودت کنند‌گان به ریاست مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تعمیرات وزارت  معارف در یک سفر رسمی که به ولایت هرات رسیده است با مولوی رحمت‌الله جابر رئیس معارف آن ولایت دیدار و گفتگو نمود.
رئیس حفظ و مراقبت تعمیرات وزارت معارف هدف از سفر هیئت به ولایت هرات را بررسی وضعیت اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، پروژه‌های ساختمانی و ترمیماتی تحت‌کار در آن ولایت بیان داشت.
متعاقبا رئیس معارف ولایت هرات، حضور هیئت اعزامی را خوش‌آمدید گفته و از هم‌کاری همه‌جانبه اداره مربوطه اش با هیئت مذکور اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

اتمام پروژه های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل، تکمیل و با حضور مسئولین معارف ولایت کابل به بهره‌برداری مجدد سپرده شدند. 
پروژه ها شامل ساخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین در ولایت پکتیکا

از سوی ریاست معارف ولایت پکتیکا، برای ۱۳۸تن اعضای انکشاف مسلکی معلمین ۲۴ ولسوالی آن ولایت سیمینار  ۹ روزه‌ٔ  آموزشی به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف آغاز شد.
مسؤلان ریاست. . .

بازگشت به اخبار