دیدار هیئت مکاتب افغان ترک بارئیس معارف شهر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۳:۱۰
jh
دکتور محمد چلن آمر دارالعلوم های افغان ترک و جهات اونل آمر بخش لیسه افغان ترک با قاری عبدالباسط حقانی رئیس معارف شهر کابل در دفتر کاری شان دیدار و روی موضوعات مورد علاقه با هم صحبت و تبادل نظر نمودند.
نخست رئیس معارف شهر کابل تشریف آوری هیئت را به ریاست معارف شهر کابل خوش آمدید گفته و با اشاره به کمک های کشور ترکیه به افغانستان، از همکاری آن ها به بخش معارف کشور قدردانی نمود.
سپس هیئت نیز با بیان همکاری های شان به نظام تعلیمی افغانستان، در محوریت طرزالعمل جذب شاگردان جدیدالشمول به دارالعلوم ها و مکاتب افغان ترک با هم مشوره نموده و جانب افغانی از آن ها خواست تا به توجه به وضعیت اقتصادی مردم اگر در تخفیف فیس ماهانه شاگردان مکاتب یاد شده همکاری نمایند.
مجلس با اتخاذ یک سلسله تصامیم پایان یافت.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

د داوطلبۍ خبرتیااطلاعیه داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت مینماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه و خریداری 140 قلم وسایل و تجهیزات برق ضرورت ریاست خدمات بابت سال مالی 1404 اشتراک نموده و نقل چاپ شده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۲:۳۸
Background image

د داوطلبۍ خبرتیااطلاعیه داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت مینماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه و خریداری 200 پایه الماری فلزی برای آرشیف نتایج تعلیمی ضرورت ریاست نتایج و شهادتنامه نامه ها بابت سال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۵۹
Background image

افتتاح تعمیر یک باب مکتب به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

تعمیر جدید ابتدائیه جوق‌ها از مربوطات ولسوالی دولت آباد ولایت فاریاب که پروژه اعمار آن چندی قبل به ارزش ۱۶.۸ میلیون افغانی به همکاری یک نهاد همکار معارف آغاز گردیده بود، اینک به اتمام. . .

بازگشت به اخبار