دیدار هیئت معینیت منابع و اداره وزارت معارف از ریاست معارف ولایت های جوزجان و بغلان

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۱۱:۴۸
78

هیئتی معینیت منابع و اداره وزارت معارف به سرپرستی مولوی سید حفیظ الله رئیس خدمات این وزارت به منظور کنترول از مصارف بودجه مالی و بررسی پروژه های تحت کار ریاست معارف ولایات جوزجان و بغلان، عازم ولایت های یاد شده گردید.

در ابتداء هیئت با روئسای ولایات مذکور دیدار نموده و در مورد اهداف سفر شان در مورد ارزیابی مصارف بودجه مالی آن ریاست ها گفتگو و تبادل نظر نمود.

هیئت فعالیت های ریاست های معارف آن ولایات را در پیوند به مصرف بودجه خوب بیان نموده و در زمینه حل مشکلات کاری ریاست های یاد شده مشوره های لازم اصدار نمود.

در مقابل روئسای معارف ولایات یاد شده در راستای تطبیق بودجه به هیئت معلومات داده تاکید نمودند که درتفاهم و حسب اوامر و فیصله های مقام رهبری وزارت معارف فعالیت های شان را پیش می برند.

در ادامه این دیدار ها، هیئت اعزامی وزارت معارف از جریان کار پروژه های ساختمان معارف در ولایت های متذکره نیز دیدن نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۴:۳۰
Background image

وضاحت:

وزارت معارف حقیقت ویدئویی را که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و در آن یک طالب‌العلم از سوی استادش مورد ضرب‌وشتم قرار می‌گیرد، به‌گونهٔ جدی پیگیری کرد.
معلومات نشان می‌دهد که این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

ایجاد برق خورشیدی و ترمیم ۳۴ باب مکتب در ولایت بادغیس

کار ایجاد برق خورشیدی برای ۳۰ باب مکتب در مرکز و ولسوالی های قادس، مقر، آبکمری، بالامرغاب و جوند ولایت بادغیس آغاز گردیده و در هم‌زمان کار ترمیم ۴ باب مکتب در ولسوالی‌های مقر، قادس و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۰
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت غزنی

تعمیر جدید مدرسهٔ دینی نجم‌العلوم للبنات در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی که کار ساخت آن چندی قبل روی یک جریب زمین به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شده بود، اینک به پایان رسیده و طی نشستی. . .

بازگشت به اخبار