دیدار هیئت اعزامی وزارت معارف از مکاتب ولایت ننگرهار

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۸ - ۱۳:۲۹
123

به هدایت رهبری وزارت معارف هیئتی تحت ریاست مولوی محمد رحیم ایوب رئیس تعلیمات اساسی و ثانوی این وزارت به هدف رسیدگی به مشکلات ریاست معارف ولایت ننگرهار و از جمله حل منازعه دو قوم بالای ابتدائیه «کوتگی» ولسوالی شیرزاد آن ولایت، عازم ولایت ننگرهار شدند.
نخست رئیس تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف و هیئت معیتی شان به ریاست معارف ولایت یاد شده تشریف برده و با رئیس و رهبری ریاست مذکور دیدار و روی موضوعات مورد نظر مشوره و تبادل افکار نمودند.
هکذا هیئت جهت حل موضوع ابتدائیه «کوتگی» به ولسوالی شیرزاد رفته و با جوانب ذیدخل در منازعه دیدار و با آنها در پیوند به موضوع و چالش پیش آمده، صحبت های مشورتی و اقناعی نمود.
همچنان در دیداری که قاری منصور احمد حمزه رئیس نشرات و روابط عامه وزارت معارف با آمر، معلمین و شاگردان لیسه عالی ګندمک، در پیوند به مشکلات آنها با آنان صحبت های همه جانبه نمود.
موصوف همچنان مسئولین و معلمین مکتب را به تربیه سالم اولاد وطن هدایت داده و از شاگردان لیسه مذکور خواست تا صورت شان را مطابق به سنت نبی اکرم ( صلی الله علیه وآله و سلم) وفق داده و در رفتار و کردار روز مره خود نیز از سیرت نیک آنحضرت ( صلی الله علیه وآله و سلم) پیروی نمایند، به والدین و استادان و بزرگان حرمت بگذارند و دروس خویش را به وجه احسن تعقیب نموده تا در آینده منحیث خادمان صادق وطن به خدمت ملت و کشور خود قرار بگیرند.
شایان ذکر است: که تعمیر لیسه گندمک به اثر بمباردمان نیرو های اهریمن و اشغالگر قبلا تخریب شده بود که در نتیجه شاگردان در فضای باز درس می خوانند و اینک حسب اهتمام رهبری وزارت معارف، پلان ساخت تعمیر مکتب،  منظور و در دستور کار وزارت معارف بوده که قرار است در سال پیشرو اعمار گردد.  همچنان باید گفت که به همت جوانان و شاگردان لیسه یاد شده سه صنف درسی در این مکتب زیر ساخت قرار دارد که عنقریب کار ساختمانی آن اتمام و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار