دیدار نماینده سازمان غذایی جهان با معین تعلیم و تربیه وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۹ - ۱۴:۵۰
12

هیئتی تحت رهبری آقای هارلد معاون سازمان غذایی جهان، با الحاج مولوی سخاء الله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف دیدار و ملاقات نمود. 
 هیئت هدف از دیدار شان را با معین تعلیم و تربیه وزارت معارف، بررسی وضعیت تغذی شاگردان مکاتب نقاط دور دست کشور و هماهنگی در پیشبرد امور توزیع مواد غذایی به شاگردان معارف آن مناطق عنوان کرد.
همچنان معاون سازمان غذایی جهان تاکید کرد که، سازمان یاد شده در نظر دارد تا شاگردانی را که در مکاتب مناطق دور افتاده و محروم دچار مشکلات  تغذیوی میباشند، را شناسایی و برای آنان غذا و مواد مغذی توزیع نمایند. 
موصوف در رابطه به فعالیت های سازمان متذکره در پنج ولایت افغانستان معلومات ارائه نمود و از معین تعلیم و تربیه وزارت معارف خواست تا در گسترش این کمک ها به شاگردان سایر ولایت ها همکاری نموده و در تطبیق  برنامه توزیع مواد غذایی برای آنها تسهلات لازم را فراهم نمایند. 
متعاقباً، الحاج مولوی سخاء الله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف، علی الرغم تاکید بر صحت بودن مواد غذایی، از همکاری های بشر دوستانه این سازمان استقبال کرده و تعهد سپرد که وزارت معارف در راستای تطبیق برنامه های آن نهاد، همکاری خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۵۱
Background image

اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت مینماید تا در پروسه داوطلبی مجدد چهار باب کانتین های ریاست حفظ و مراقبت املاک و مکاتب وزارت معارف اشتراک نمایید:
هفت باب کانتین دارالعلوم ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۵
Background image

مساعدت نزدیک به چهار میلیون افغانی با نهاد های تعلیمی در ولایت پنجشیر

در شش ماه گذشته امسال ( ۱۴۰۴خورشیدی) از سوی باشندگان علم دوست ولایت پنجشیر مجموعا مبلغ ۳ میلیون و ۹۶۴ هزار و ۳۴۶ افغانی با مدارس دینی و مکاتب ولایت پنجشیر مساعدت صورت گرفته است.
به گفته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۲
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از اطفال مهاجران برگشته به وطن در ولایت کاپیسا اخذ شد

ریاست معارف ولایت کاپیسا، از ۱۳۵ تن شاگردان عودت کننده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود، مسئولین معارف این ولایت، ضمن نظارت از جریان امتحان،. . .

بازگشت به اخبار