دکتر "بلخی" در دیدار با "حوا علم نورستانی" بر بی‌طرفی وزارت معارف در انتخابات پیشرو تاکید کرد

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۰ - ۱۷:۲۰
دکتر "بلخی" در دیدار با "حوا علم نورستانی" بر بی‌طرفی وزارت معارف در انتخابات پیشرو تاکید کرد

وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور در دیدار با "حوا علم نورستانی" رئیس کمیسیون مستقل انتخابات، بر بی‌طرفی وزارت معارف در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو تاکید کرد.

در این دیدار که امروز بیستم جوزا در وزارت معارف انجام گرفت، انتخابات ریاست جمهوری پیش رو میان طرفین به بحث و بررسی گرفته شد.

دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور در جریان این دیدار ماموریت اصلی وزارت معارف را ارائه خدمات تعلیمی به اطفال افغانستان توصیف کرد و افزود که توجه به انکشاف خدمات تعلیم و تربیه نیازمند بی طرفی و حفظ اصل غیرسیاسی بودن است.

"حوا علم نورستانی" نیز در جریان این دیدار آخرین اقدامات کمیسیون مستقل انتخابات برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را با رهبری وزارت معارف به اشتراک گذاشت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۱۵
Background image

ایجاد یک صنف مجهز کامپیوتر برای یک باب مکتب در ولایت خوست

یک صنف مجهز کمپیوتر به ارزش ۲۲۱ هزار و ۳۶ افغانی برای لیسه مرکزی ولسوالی زازی‌میدان ولایت خوست به همکاری مالی هموطنان معارف‌دوست و علاقه‌مندان به علم، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۵
Background image

معین مالی و اداری وزارت معارف به ولایت زابل عزیمت نمود

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، دریک سفر رسمی به ولایت زابل عزیمت نموده و در نشستی با الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۲
Background image

مساعدت حدود دو میلیون افغانی از سوی مردم با نهاد‌های تعلیمی در ولایت سرپل

در نتیجه همکاری و حمایت مردم از معارف از طریق شورا‌های تعلیمی مکاتب و مدارس در ولسوالی البدر ولایت سرپل، مبلغ دو میلیون افغانی کمک مردمی برای حمایت و تقویت بخش‌های مختلف معارف در آن. . .

بازگشت به اخبار