خبرهای کوتاه از ریاست های معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۳۰ - ۱۰:۴
له ولایتونو څخه د پوهنې خبرونه

▪غزني
ریاست معارف ولایت غزنی با همکاری دفتر ساحوی یونیسف در آن ولایت، روند توزیع خیمه‌، وسایل مورد نیاز، بسته های آموزشی، صحی و ورزشی برای مکاتب مرکز و ولسوالی های ولایت یاد شده را آغاز نموده است.
مولوي میرنصیراحمد حسیني رئیس معارف غزنی از همکاری های دوامدار موسسه یونیسف اظهار تشکر نمود.

▪طبق یک خبر دیگر
مولوي نعمت الله شاکر آمر نظارت تعلیمی ولسوالی گیلان ولایت غزنی با تیم همراه اش، از متوسطه شنکی دیدار نمود.
 وی در این دیدار، پلان ها و برنامه های تعلیمی ریاست معارف را همراه با اسناد اداری آن مورد ارزیابی قرار داده و  برای رفع نواقص دریافت شده به مدیر و معلمان مکتب رهنمایی و مشوره های لازم سپرد.

▪بدخشان
جلسه ی سکتوری ریاست معارف ولایت بدخشان تحت نظر مولوی محراب الدین اقبال رئیس معارف آن ولایت با اشتراک  نماینده گان ریاست های اطلاعات فرهنگ، انکشاف دهات، اقتصاد، انکشاف مسلکی معلمان، تعلیمات تخنیکی ومسلکی، المپیک و مسوولان موسسات همکار تدویر گردید.
رئیس معارف بدخشان از همکاری ادارات و موسسات همکار با معارف تشکری نموده و از آنان خواست تا مطابق تفاهم نامه و قوانین وزارت معارف با ریاست معارف ولایت یاد شده، همکاری باشند.
 مسوولان نهاد های همکار با معارف ضمن ارایه فعالیت های انجام شده شان، برنامه های آینده را نیز به سمع اعضای مجلس رسانیده و به همکاری های دراز مدت شان برای معارف تاکید کردند.

▪هلمند
مولوي محمد عوض انصاري رئیس معارف ولایت هلمند و هیئت همراه شان از فعالیت های اداری و تدریسی مکتب عبدالصمد روحاني در شهر لشکرگاه مرکز آن ولایت نظارت نموده، ضمن تاکید بر رعایت اصول وظیفوی،  از کتابخانه، اتاق لابراتوار و تحویلخانه مکتب مذکور نیز دیدن کرد.

▪کاپیسا
استاد خان آغا هارون آمر تعلیم و تربیت ریاست معارف ولایت کاپیسا از امور تدریسی و اداری لیسه عبدالمبین شهید نظارت نموده، معلمان را به تربیت سالم اولاد وطن ترغیب نمود و شاگردان را به سعی و تلاش در راستای فراگیری علم و دانش فرا خواند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۳:۴
Background image

سال نو تعلیمی در سراسر ملک به گونه رسمی آغاز شد

طبق گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت ها، سال جدید تعلیمی در ولایت ها و مناطق سردسیر کشور طی مراسم های خاص با حضور مسئولان معارف، مقامات ادارات ولایتی ا.مارت اسلامی، علمای کرام،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

سال نو تعلیمی ۱۴۰۵ ولایت های سردسیر کشور طی مراسم خاصی آغاز شد

سال نو آموزشی ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور رهبری محترم وزارت معارف، مقامات محترم عالی رتبه و شماری از اعضای محترم کابینه ا.مارت اسلامی افغانستان، مهمانان، علمای کرام، استادان و معلمان، طالبان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

بازگشت به اخبار