جذب بیش از 15 هزار معلم در برنامه دوساله داخل خدمت در سال 1398

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ - ۱۲:۲

وزارت معارف_کابل: در جریان سال روان خورشیدی 15556 معلم دولتی و خصوصی در برنامه داخل خدمت دارالمعلمین‌های کشور جذب شده اند.
این معلمان که 8014 تن آنان را زنان تشکیل می دهند در مدت دوسال از برنامه‌های ارتقای ظرفیت در رشته‌های (ساینس، اجتماعیات، زبان دری ، زبان پشتو، زبان انگلیسی، اسلامیات، زبان‌های سوم و مضامین مسلکی) مستفید می شوند.
از سوی هم در سال 1398 به تعداد 3607 تن از معلمان مکاتب دولتی که 1372 تن آنان معلمان زن اند برنامه دوساله ارتقای ظرفیت را پشت سرگذشتانده و سند فراغت از صنف چهاردهم را بدست آورده اند.
ارتقای ظرفیت معلمان می تواند روی تطبیق برنامه‌های آموزشی در دوره‌های مختلف تعلیمی تاثیر گذار باشد.
وزارت معارف به هدف رسیدن به معارف کیفی برنامه‌های مختلف ارتقای ظرفیت را که شامل راه اندازی‌ برنامه‌های دوساله ، پروگرام ارتقای ظرفیت برای معلمان خلاف رشته، تریننگ‌ها ، کورس‌های کوتاه مدت و طویل المدت راه اندازی و تطبیق کرده است .
گفتنیست در حال حاضر 218222 معلم در بست‌های رسمی وزارت معارف مصروف آموزش شاگردان هستند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۹:۵۲
Background image

وزارت معارف سیمیناری را درباره تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه برگزار کرد

وزارت معارف تحت عنوان «تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه» سیمیناری را برای ۲۴۰ تن مسوولان ریاست‌های مرکزی و ولایتی برگزار کرد. 
هدف از این سیمینار ارایه رهنمودهای لازم در مورد تطبیق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

بازگشت به اخبار