تهداب‌گذاری یک باب مدرسه دینی به ارزش بیش ۱،۵ میلیون افغانی در ولایت غزنی

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۳:۴۱
21

سنگ تهداب مدرسه دینی اناثیه "عافیه صدیقه للبنات" در قریه محمد‌شاه خیل ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد.

در نظر است مدرسه مذکور که روی قطعه زمینی به مساحت دو جریب اعمار گردد که ۱،۵ افغانی هزینه برخواهد داشت که مصارف آن از طرف باشندگان روستای یاد شده پرداخته می شود.

این مدرسه دارای ۸ صنف درسی با سایر ضروریات آن خواهد بود که برای بیش از ۵۰۰ تن متعلم محیط امن تعلیمی را مهیا می سازد.

رهبری وزارت معارف یک بار دیگر از حمایت های مردم کشور با نظام‌ معارف اظهار قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار