تهدابگذاری یک باب مدرسه دینی در ولایت بلخ

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۱:۵۳
gh

سنگ تهداب یک باب مدرسه دینی در روستای گوری مار ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ از سوی الحاج مولوی حبیب الله آغا سر پرست وزارت معارف گذاشته شد.

در مراسم تهدابگذاری مدرسه یاد شده ضمن سررپرست وزارت معارف، مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس و رهبری ریاست معارف،ولسوال و رهبری آن ولسوالی، علمای کرام و متنفذین محل، استادان و شاگردان مدرسه نیز حضور داشتند.

گفتنی است که: مدرسه یاد شده در مساحت یک و نیم جریب زمین و به هزینه یک صد هزارو پنجاه هزار دالر اعمار می گردد که در دو بخش دارالعلوم و دارالحفاظ ، ۱۲۰ تن شاگردان اناثیه ۱۳۰ تن شاگردان لیلیه و ۲۶۰ تن شاگردان به صورت نهاری در این مدرسه آموزش می بینند. زمین مدرسه و هزینه اعمار آن از طرف مردم معارف دوست ولسوالی یاد شده پرداخت می گردد.

مراسم با قرائت چند آیت از قرآنکریم تلاوت گردیده متعاقبا رئیس معارف ولایت بلخ تشریف آوری سرپرست وزارت معارف و هیئت همراه شان را به آن ولایت خیر مقدم گفت.

سپس سرپرست وزارت معارف در سخنانش ضمن قدر دانی از مساعدت های مردم شریف ولسوالی نهر شاهی آن ولایت به خاطر ساخت مدرسه در آن ولسوالی، در پیوند به ارزش و نقش علم در پیشرفت کشور و اصلاح جامعه از منکرات، تصریح کرد: در رژیم های قبلی متاسفانه در بخش تعلیمات اسلامی کار صورت نگرفته، مدارس از بین می رفت و حتا به علماء و دانشمندان هم حرمت نمی گذاشتند، ولی اکنون الحمدلله با آمدن ا.ا. تعلیمات اسلامی در محراق تو جه قرار گرفته و با گذشت هر روز به اعمار و ایجاد مدارس، دارالعلوم ها و دارالحفاظ ها در هر گوشه و کنار کشور، اهتمام جدی صورت گرفته و رهبری وزارت معارف در این زمینه تمام اقدامات شما مردم عزیز را در حمایت از برنامه های این وزارت ستایش نموده و از آن استقبال می کند.

بعد از ارشادات ارزشمند سرپرست وزارت معارف چند تن از علماء و محاسن سفیدان بالنوبه پیرامون نقش ارزنده تعلیمات اسلامی در جامعه صحبت های مفصل نموده حمایت شان را از پلان های وزارت معارف اعلام داشتند.

محفل با گذاشتن سنگ تهداب مدرسه از سوی سرپرست وزارت معارف و همراهان و دعائیه خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار