تقدیر دکتر "بلخی" از مدال آوران ملی پوش پارابدمینتون

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۲/۷ - ۱۰:۳۷
minister

وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" سرپرست وزارت معارف از مدال آوران ملی پوش پارابدمینتون کشور تقدیر کرد.

در این دیدار که در مقر وزارت معارف صورت گرفت، دکتر "محمد میرویس بلخی" سرپرست وزارت معارف مدال آوران پارابدمینتون را الگوی توانمندی و اراده در جامعه افغانستان توصیف کرد.

رهبری وزارت معارف به توجه ویژه این وزارت به "تربیت بدنی" و "صحت" اشاره کرد و خواستار همکاری این قهرمانان کشور برای تقویت بخش "تربیت بدنی" که جزو مهمی از تعلیم و تربیه را شامل می شود، شد.

ملی پوشان پارابدمینتون نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حمایت و تشویق وزارت معارف از آنان، از دور دیگر این مسابقات در کشور "تایلند" خبر دادند.

گفتنی است "نوریه نجفی" و "امید حقجو" نجفی ملی پوشان پارا بدمینتون معلول کشور موفق به کسب مدال‌های نقره و برنز از رقابت‌های بین‌المللی IWAS در امارات شدند.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۴۹
Background image

سنگ پایه تعمیر جدید یک مکتب به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت بدخشان

سنگ تهداب تعمیر مکتب ابتدائیه کاسه‌ تراش در ولسوالی یفتل پایین ولایت بدخشان، با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت گذاشته شد.
این مکتب که از سوی باشندگان قریه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۴۷
Background image

یک مدرسه دینی به هزینه ۶۵۰ هزار افغانی در ولایت سرپل تهداب گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسه دینی منبع‌العلوم روحانیه در ولسوالی سیدآباد ولایت سرپل، روی نیم جریب زمین وقف شده از سوی یک‌تن از اهالی معارف‌پرور منطقه با حضور مسوولان معارف آن ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۱۱
Background image

برای یک مکتب در مربوطات ولایت لوگر صنوف درسی ساخته می شود

 
کار ساخت ۵ باب صنف درسی برای مکتب متوسطهٔ چهلتن در ولسوالی بره کی برک ولایت لوگر آغاز شد که هزینهٔ ساخت آن ها حدود ۲۰۰ هزار افغانی برآورد شده و از سوی باشندگان علم‌دوست منطقه تأمین می. . .

بازگشت به اخبار