تعمیر جدید لیسهء بلخ باستان افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۰ - ۱۵:۲۸
د بلخ باستان ښوونځي نوې ودانۍ پرانیستل شوه

وزارت معارف، بلخ: تعمیر ۱۲ صنفی لیسه بلخ باستان ولایت بلخ طی محفلی با حضور داشت بانو ربابه نایبی معاون مقام ولایت بلخ، علی الله امیری ومنسوبان ریاست معارف و اداره های دولتی، نمایند گان دفتر های هبیتات، اداره انکشافی سویس وجمع کثیری از روحانیون با قطع نوار افتتاح وبه بهره برداری سپرده شد.

تعمیر متذکره بصورت پخته واساسی در دو طبقه به کمک مالی دفتر هبیتات وهمکاری کشور شاهی هالند وسویس به مبلغ مجموعی ۱۴۷ هزار و ۳۶۷ دالر امریکایی که از ان جمله مبلغ ۷۳۶۸دالر آن سهم مردمی بود توسط شورای مردمی تحت نظر ریاست شهرداری مزار و ریاست معارف اعمار گردیده که دار ای ۱۲ صنف درسی باسایر ملحقات ضروری آن میباشد که با اعمار آن زمینه آموزش مصون برای شاگردان لیسه یاد شده مهیا گردید.

آمر لیسهء بلخ باستان ضمن خوش آمد گویی مهمانان از حمایت مالی موسسات واهالی شریف منطقه که در ساخت مکتب مذکور سهم فعال داشتند، سپاس گزاری کرد.

سپس بانو ربابه نایبی و علی الله امیری رئیس معارف به ترتیب سخن رانی کرده افزون بر تبریکی ساختمان جدید لیسه بر اهالی، دانش آموزان و معلمان، بر حفظ و مراقبت جدی اماکن آموزشی تاکید کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۵:۳۴
Background image

نظارت و ارزیابی از لیسه عالی استقلال شهر کابل توسط معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف

با آغاز سال نو تعلیمی، معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف ا.مارت اسلامی افغانستان به منظور اصلاح، رهنمایی و بهبود امور اداری و تدریسی مکاتب و مراکز آموزشی، روند نظارت را آغاز کرد.
در همین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۵:۳۱
Background image

نصب و فعال شدن سیستم برق آفتابی در ۳۰ باب مکتب ولایت لغمان

برای ۳۰ باب مکتب در شهر مهترلام و چهار ولسوالی ولایت لغمان، سیستم‌های برق خورشیدی نصب و فعال شد که طی مجلسی با حضور مسئولان معارف آن ولایت، به بهره‌برداری سپرده شدند.
محترم مولوی شاه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۵
Background image

توزیع وسایل دفتری و تدریسی  به مکاتب ولایت لوگر 

توزیع ۹ قلم وسایل اداری و تدریسی که ارزش آن به یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می رسد، از سوی یک نهاد کمک‌کننده با وزارت معارف به ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد.
قابل یادآوری است که با. . .

بازگشت به اخبار