تدویر ورکشاپ آموزشی برای آمرین معارف ولایت بدخشان

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۳ - ۱۱:۵۵
تدویر ورکشاپ آموزشی برای آمرین معارف ولایت بدخشان

وزارت معارف_بدخشان: ورکشاپ آموزشی تحت عنوان تابلیت آهن فولیک اسید برای آمرین معارف، اعضای نظارت تعلیمی و تعدادی از استادان مکاتب ولسوالی‌های یاوان، کوهستان و راغستان ولایت بدخشان با حضورداشت هما "عمری" معاون تعلیمات عمومی و سرپرست ریاست معارف، داکتر ظاهر مسوول ولایتی دفتر محترم یونیسیف، حکمت الله عطایی مدیر تعلیمات اساسی و ثانوی تدویر گردید.
هما عمری معاون و سرپرست معارف ضمن خوش آمدید برای شاملین ورکشاپ تاکید بر اهمیت تابلیت های فولیک اسید گفت تمام اشتراک کننده گان این برنامه که با مشکلات و چالش های زیاد حضور یافته اند بدون ایجاد کدام مشکل درست استفاده و به شاگردان در جریان درس ها انتقال و برسانند.
همچنین معاون تعلیمات عمومی از فعالیت های دفتر محترم یونیسیف در بخش های مختلف به ویژه تمویل مالی تابلیت های فولیک اسید قدر دانی نموده و خواهان همکاری های بیشتر شان در ولسوالی های نیازمند گردید.
این ورکشاپ از طرف ریاست معارف به کمک و همکاری مالی دفتر یونیسیف به مدت چهارده روز در مرکز شهر فیض آباد به آمرین معارف ، اعضای نظارت و تعدادی از استادان دوازده ولسوالی برگزار گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای معلمین مکاتب در ولایت پکتیکا

سیمینار ارتقای ظرفیت های مسلکی و مهارت های نوین معلمی  ۸ روزه‌  برای معلمان مکاتب ولسوالی سروضه ولایت پکتیکا که به همکاری مالی یکی از نهاد های همکار با معارف دایر شده است، آغاز شد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۴۲
Background image

ورکشاپ رهنمودی ساده‌سازی اسناد اداری برای کارمندان معارف ولایت هرات 

ورکشاپ یک‌روزهٔ رهنمودی ساده‌سازی پروسه‌های اداری، اسناد و فورمه‌جات از سوی ریاست ساده‌سازی پروسه‌های اداری ریاست عمومی ادارهٔ امور، برای مسئولان و کارمندان هستهٔ مرکزی ریاست و ولسوالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۹:۳۹
Background image

مساعدت مالی ۶۲۰ هزار افغانی برای یک باب مدرسه در ولایت پکتیا

مبلغ ۶۲۰ هزار افغانی مساعدت مالی، از سوی مردم محل برای مدرسه دینی فاروقیه در منطقه زاهو از مربوطات شهر گردیز مرکز ولایت پکتیا صورت گرفته است که به گفته مسئولین معارف آن ولایت، با این. . .

بازگشت به اخبار