به افتخار 100 سالگی استقلال افغانستان
ابتکارات شاگردان 14 ولسوالی ولایت کابل با حضور وزیر معارف به نمایش گذاشته شد
وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" وزیر معارف کشور به همراه "محمد یعقوب حیدری" والی کابل در سفری به ولسوالی" شکردره " ولایت کابل از نمایشگاه ابتکارات شاگردان 14 ولسوالی این ولایت بازدید کردند.
در این برنامه که در لیسه عالی "قلعه مراد بیگ" ولسوالی شکردره تدویر گردید؛ دکتر بلخی تقویت روحیه "همدیگرپذیری" و "ابتکارآفرینی" در شاگردان را دو ضرورت اساسی در جهت توسعه معارف کشور توصیف کرد.
وزیر معارف کشور ضمن ابراز خرسندی از ابتکارات شاگردان ولسوالیهای کابل عنوان کرد که فرهنگ "تشویق" و "انضباط" بسیار مهم است و ما به دنبال این هستیم تا با کمک معلمین، والدین و شوراهای مکاتب با ایجاد روشهای نوین تشویق و رعایت نظم فردی و اجتماعی، زمینه یادگیری شاگردان را تقویت کنیم.
"محمد یعقوب حیدری" والی کابل نیز در این برنامه تعهد سپرد تا همکار وزارت معارف برای رقم زدن آینده درخشان و مترقی اطفال افغانستان باشد.
"عزیز هاشمی" رئیس معارف ولایت کابل نیز در این برنامه هدف از برگزاری نمایشگاه ابتکارات شاگردان را معرفی شاگردان خلاق و مستعد عنوان کرد.
