برگزاری سیمینار ۶ روزه برای بیش از ۳۰۰ تن معلمین در ولایت نورستان

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲ - ۱۱:۳۱
255

سیمینار ۶ روزه جهت ارتقای ظرفیت های مسلکی برای ۳۰۱ تن از آموزگاران ولایت نورستان به همکاری یک نهاد حامی معارف با حضورداشت مسئولین ریاست معارف و معلمین در شهر پارون مرکز آن ولایت دایر گردید.

الحاج مولوی تاج محمد مطمئن رئیس معارف ولایت نورستان در محفل آغازین این سیمینار بر ارزش هم چو‌ نشست های علمی و‌میتودیکی صحبت نموده و ضمن پیشرفت های لازمی که در بخش نظام تعلیمی کشور نسبت به قبل انجام یافته، از اشتراک کنندگان خواست تا از این گونه فرصت ها از داشته های علمی ‌و تجارب استادان استفاده مفید نموده و در خدمت اولاد وطن کوشا باشند.

وزارت معارف از همکاری و حمایت نهادهای حامی معارف اظهار قدردانی نموده و فعالیت های شان را به دیده قدر می نگرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۳:۴۴
Background image

آغاز کارگاه ارتقای ظرفیت برای اعضای علمی و مسلکی ولایات حوزه شمال‌شرق کشور

کارگاه ارتقای ظرفیت به هدف بلند بردن داشته های مسلکی و تدریسی اعضای علمی و مسلکی هسته مرکزی ولایات حوزه شمال‌شرق کشور (کندز، تخار، بغلان و بدخشان) از سوی محترم الحاج مولوی محمد ابراهیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۳:۴۲
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی «ساده سازی پروسه های اداری» برای کارمندان معارف ولایت بادغیس

سیمینار یک روزه آموزشی و آگاهی دهی «ساده سازی پروسه های اداری»  برای شماری از کارمندان هسته مرکزی، مسئولان معارف ولسوالی ها و مدیران مراکز تعلیمی ولایت بادغیس با حضور محترمان الحاج. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۳:۴۰
Background image

خریداری هشت بسوه زمین برای اعمار یک باب مدرسه دینی در ولایت کاپیسا  

باشندگان ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا به هدف بهبود وضعیت تعلیمی، ایجاد سهولت برای طلاب و وسعت بخشیدن به فضای آموزشی، زمینی را به مساحت هشت بسوه برای ساخت مدرسه عبدالله بن عمر. . .

بازگشت به اخبار