برنامه ارتقای ظرفیت ۴۰۰ معلم در ولایت لوگر

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ - ۹:۵۲
لوگر

به ادامه پروگرام های ظرفیت سازی آموزگاران مکاتب در ولایت لوگر، اینک ۴۰۰ تن معلمان مکتب های ذکور و اناث ولایت لوگر از سیمینار آموزشی میتود های تدریس مستفید شدند.
سیمینار یاد شده جمعا ۱۴ روز ادامه داشته، که به همکاری ریاست معارف ولایت لوگر، بنیاد "ودان" و کمک مالی موسسه یونیسف راه اندازی گردیده بود.
در این سیمینار از جمله ۴۰۰ معلم ، ۷۹ تن آنها را خواهران احتواء میکند.
در مراسم اختتامیه سیمینار مذکور محمد عارف معاذ معاون مالی و اداری ، مفتی مولوی ضیاءالحق ملنگ آمرشهری ریاست معارف و محمد علم غالب مسئول دفتر بنیاد " ودان" اشتراک داشتند

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۵۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای ۲۴۰ تن مسئولان ریاست های مربوطه این وزارت، اعم از مرکزی و ولایتی دایر نماید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

مساعدت بسته های قرطاسیه با ریاست معارف ولایت زابل

به تعداد (۷۸۸) بسته قرطاسیه به ارزش حدود ۴ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۵۹۰ افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف با ریاست معارف ولایت زابل مساعدت شده است.
مسئولان در ریاست معارف ولایت یاد شده،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده در ولایت‌های کابل و پروان

ریاست‌های معارف ولایت کابل و پروان در سال ۱۴۰۴ تعلیمی طی دو دوره امتحانات تثبیت سویه تعلیمی از اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، مجموعا از  ۳۳۰ تن اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن،. . .

بازگشت به اخبار