باز سازی یک باب مکتب در ولایت غزنی

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۵:۷
dfs

کار ساختمانی مکتب سلطان مسعود در ولسوالی خواجه عمری ولایت غزنی که نیمه کاره باقی مانده بود، به مصرف ۷ میلیون افغانی آغاز شد.

الحاج مولوی میرنصیر احمد حسینی رئیس معارف ولایت غزنی حین افتتاح کار این پروژه گفت: ساخت این مکتب حدود ۱۵ سال پیش شروع شده بود که نسبت برخی مشکلات صرف ٪۳۰ کار آن پیش رفته بود و اینک به اثر توجه رهبری وزارت معارف کار اعمار آن مجددا آغاز گردید.

موصوف تصریح کرد: قرار است مطابق نقشه، برای مکتب یاد شده ۱۶ صنف درسی، یک باب اتاق اداری با تمام سهولت ها و ملحقات آن اعمار شود.

فعلا در این مکتب ۷۰۰ تن شاگرد مصروف آموزش می باشند‌ که با اعمار تعمیر مذکور فضای مصئون تعلیمی برای شان مهیا می گردد.

شایان ذکر است که سال گذشته نیزاز بودیجه وزارت معارف و‌کمک های نهاد های همکار جمعا تعمیر ۵۰ باب مکتب در این ولایت ترمیم و باز سازی شده است و‌در سال روان هم در نظر است تا تعمیرات ٥٠ باب مکتب دیگر در این ولایت ترمیم شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار