افتتاح ۵ باب مکتب در ولایت لوگر از جانب محترم سرپرست وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۷
14

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف که مصروف دیدار و بررسی وضعیت تعلیمی ولایت لوگر می باشد، اینک طی مراسمی تعمیر های ۵ باب مکتب را در آن ولایت افتتاح و به بهر داری سپرد.

۱ــ مکتب بی بی عایشه( رضی الله عنها) در قریه حصارک شهر پل علم ولایت لوگر،

۲ــ مکتب پشتون آباد در روستای پشتون آباد،

۳ــ مکتب ده مغلان در روستای ده مغلان،

۴ــ مکتب کمال خان در قریه کمال خان،

۵ــ مکتب حاجی احمد خان در قریه الیاس خان.

گفتنی است که مکاتب یاد شده هر یک دارای ۶ صنف درسی با تمام امکانات و تاسیسات رفاهی آن بوده که از طرف یکی از نهاد های همکار با معارف به هزینه مجموعی مبلغ ۵۰ میلیون افغانی ساخته شده اند.

در مراسم گشایش نهاد های که ذکر شد، ضمن حضور محترم سرپرست وزارت معارف و هیئت همراه، رئیس و آمرین بخش های کلیدی ریاست معارف، مسئولاین برخی ادارات محلی و یک تعداد علمای کرام آن ولایت نیزحاضر بودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۳
Background image

تهداب گذاری یک باب مدرسه به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت لوگر

سنگ تهداب یک باب مدرسه دینی "یوسفيه" در قریه حاجی گلون شهر پل علم مرکز ولایت لوگر، با حضور مسئولان معارف آن ولایت گذاشته شد.  
این مدرسه دینی به هزینه شخصی یکی از افراد معارف‌دوست به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۰
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پکتیا
کار ساخت مبرز ها و سیستم آب رسانی برای مدرسه دینی منبع‌العلوم ولسوالی شیخ‌آباد ولایت پکتیا، به هزینه ۱۵۰ هزار افغانی از سوی مسئولین مدرسه مذکور آغاز گردید.

- بامیان
قطعه زمینی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع مواد اداری و تدریسی به ۱۴ ولسوالی ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا، ۴۲ قلم مواد اداری و تدریسی را  به ارزش ۵ میلیون افغانی،  برای اعضای انکشاف مسلکی  مدرسین و آمریت‌های ۱۴ ولسوالی آن ولایت توزیع کرد.  
مواد مذکور که شامل:. . .

بازگشت به اخبار