افتتاح سیمینار برای کارمندان ریاست های امتحانات معیاری و تحقیقات وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۱۴:۱۵
16

به هدف ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان ریاست های تحقیقات و امتحانات معیاری وزارت معارف، اینک سیمینار ارتقای ظرفیت برای آن ها از طرف مفتی عبدالحلیم حلیمی رئیس تشکیلات وزارت معارف در حالی گشایش یافت که علاوه از اشتراک کنندگان سیمینار، شماری از مسئولین سایر ادارات مرکزی این وزارت نیز حاضر بودند.

سیمینار یاد شده برای ۲۴ تن کارمندان دایر گردید که ۶ روز ادامه خواهد داشته و در آن از طرف ترینران ریاست عمومی منابع بشری و انکشاف اداره در پیوند به موضوعات چون: مقرره حسن سلوک مامورین، مراسلات اداری، اداره و مدیریت، پلان گذاری، گزارش نویسی و طرزالعمل ارزیابی اجراآت کار کارمندان معلومات داده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار